Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №520 від 29.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Першою музичною керує Приходько

22 вересня на посаду директора Рівненської дитячої музичної школи №1 ім.М.Лисенка призначили Олександра Приходька, який останні роки викладав у школі гру на акордеоні. Новий директор працюватиме на контрактній основі.

“Карман” і три лавочки

Біля магазину “Мономах” на вулиці Данила Галицького відкрили довгоочікувану зупинку. Її облаштовували в короткі строки за гроші міського бюджету та одного з депутатів Рівнеради.

Кошторисна вартість зупинки оцінується у 201 тисячу гривень, відтак депутату довелося розщедритися аж на 150 тисяч. Однак він зізнається, що не шкодує, адже обіцяв цю зупинку під час виборів.

За словами начальника міського управління транспорту і зв’язку Віталія МИРОНЮКА, наступного року “карман” обнесуть парканом, щоб люди не перебігали дорогу.

Чергову зупинку планують відкрити на вулиці Чорновола, неподалік закритої поблизу ТЦ “Вікторія”.

Першопрохідці

Мешканці вул.Ст.Бандери, 60А тепер мають автономне опалення. Після введення заборони поквартирного підключення, міська влада дозволила переводити на автономку лише цілі будинки. Бажаючі були, але не 100 відсотків, як для цього потрібно.

Тож ситуація з будинком 60А для Рівного є пілотною. Щоправда, там також не усі змогли оплатити встановлення автономки, адже в середньому люди витрачали від 10 до 15 тисяч гривень. Допомогти вирішили депутати, які на останній сесії Рівнеради виділили гроші для незахищених мешканців будинку, щоб врешті отримати акт виконаних робіт, а разом з тим і тепло, подачу якого тепер мешканці контролюватимуть самостійно.

Мєдвєдєва не буде

Міські обранці підготували звернення до Верховної Ради України, відповідно до якого вони відмовляються змінювати назви вулиць, як того вимагає законодавство. А саме, Постанова ВРУ від 21 квітня 2011 року “Про відзначення 70-річчя партизанського руху в Україні”.

У документі зокрема йдеться, що на знак пошани за розвиток партизанського руху, органи місцевого самоврядування мають ініціювати повернення назв вулиць ім.Кузнєцова та Мєдвєдєва.

Депутати випробовувати нерви рівнян не стали.

“Лебединка” у полоні

Здавалося для остаточного ремонту Комсомольського парку залишилося всього декілька кроків. Але зміни у графік внесла не погода, як трапляється зазвичай, а законодавство. Виявляється, для того, щоб заасфальтувати старі тротуари у рекреаційній зоні, питання про це потрібно двічі виносити на сесію міської ради, а потім лише їхати до столиці за висновками експертів. Тут навіть гроші, передбачені у міському бюджеті, не вирішують ситуацію.

29.09.2011



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2011p. 
На головну сторінку