Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №520 від 29.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Розшук

З рівнян зривають золото

Днями до рівненської міліції надійшло три повідомлення про зухвалі пограбування. У період з 13 до 16 години від дій невідомих постраждали мешканки Рівного. Різко зриваючи з шиї потерпілих золоті ланцюжки з підвісками, грабіжники зникали з місця скоєння злочину.

На вулиці Шевченка двоє невідомих осіб зірвали золотий ланцюжок 24-річної рівнянки Ірини. А вже за дві години після першого повідомлення стало відомо, що на вулиці Руська, також двоє незнайомців зірвали з шиї 48-річної місцевої жительки Лариси золотий ланцюжок із підвіскою у вигляді розп’яття Ісуса Христа. Ще за кілька хвилин до чергової частини Рівненського міськвідділу зателефонувала 24-річна жителька Рівного Ольга, яка повідомила правоохоронців про аналогічний випадок, який трапився із нею на вулиці Київська. На жаль, затримати грабіжників за гарячими слідами не вдалося, оскільки Ольгу, яка звернулася до міліції останньою, виявляється, пограбували ще у першій половині дня. Як пояснила сама потерпіла, вона сильно перелякалася і прийшла до тями лише за чотири години. Прикро, але дорогоцінний час було втрачено.

- Особи зловмисників на сьогодні ще не встановлені. Працівники міліції нині докладають усіх можливих зусиль та вживають вичерпних заходів для їх розшуку. Є надія, що уже незабаром нам стануть відомі їх імена, - коментує начальник УМВС України в Рівненській області Василь ЛАЗУТКО.

Наразі міліція звертається до громадян, які б допомогли у розшуку нападників. Ось прикмети одного і них: вік 22-25 років, зріст 170-180 сантиметрів, худорлявої статури, волосся світло-русяве, коротке. Був одягнений у футболку темного кольору із зображенням прапора США спереду та джинси. Прикмети іншого: вік 22-25 років, зріст 175-180 сантиметрів, худорлявої статури, волосся коротке, темне. Був одягнений у світлу футболку, джинси синього кольору, взутий у кросівки червоного кольору.

Шановні громадяни! Якщо ви стали очевидцем чи свідком пограбувань, які мали місце 20 вересня 2011 року на вулицях Руська, Київська та Шевченка у Рівному і володієте інформацією щодо підозрюваних, просимо терміново зателефонувати за номером 102.

Працівники міліції укотре нагадують рівнянам та мешканцям області, якщо ви стали жертвою зловмисників, негайно повідомляйте про це правоохоронцям.

29.09.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2011p. 
На головну сторінку