Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №235 від 13.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знайомтеся!

Разом - до спільної мети

Разом - до спільної мети

Державний експортно-імпортний банк України працює в Рівному вже десять років. За цей час клієнтами цієї компетентної та надійної банківської установи стали сотні великих, середніх і малих підприємств області. Має що запропонувати банк і приватним особам. Отож, пропонуємо вашій увазі коротенькі репортажі з трьох відділів Укрексімбанку - кредитних операцій, обслуговування корпоративних клієнтів та обслуговування індивідуальних клієнтів.

Олександр Тішаков, начальник відділу кредитних операцій

Філія ВАТ “Укрексібанк” у м.Рівне надає широкий вибір кредитних послуг: видача кредитів, відкриття овердрафтів та кредитних ліній, надання різних видів гарантій, проведення факторингових послуг. Невисока вартість кредитів для клієнтів пов’язана з наявністю в банку доступу до дешевих ресурсів іноземних банків та достатньої власної ресурсної бази. Банк пропонує різні програми співпраці з торгового фінансування та експортних кредитів, пов’язаних з купівлею нового обладнання. Фахівці кредитного відділу завжди допоможуть клієнту обрати оптимальний кредитний інструмент для фінансування його бізнесу, що збереже час та зменшить витрати клієнта.

Світлана ГАСАН, провідний економіст відділу обслуговування корпоративних клієнтів

Відділ обслуговування корпоративних клієнтів проводить комплексне розрахунково-касове обслуговування суб’єктів господарювання (юридичних та фізичних осіб) з використанням систем дистанційного обслуговування мультвалютних рахунків: система “Клієнт-Банк”, “Корпоративний Клієнт-Банк”, системи інтернет-банкінгу - Фінансовий портал ТМ.

Система Фінансовий портал дозволяє здійснювати операції та отримувати інформацію 24 години на добу, 7 днів на тиждень незалежно від місця перебування клієнта; контролювати всі рахунки підприємства, отримувати інформаційно-консультаційне супроводження.

Система “Корпоративний Клієнт-Банк” проводить дистанційне обслуговування рахунків структурних підрозділів корпоративних клієнтів шляхом здійснення електронного акцепту електронних платіжних документів.

Працівники відділу обслуговування корпоративних клієнтів здійснюють інформаційно-консультаційне супроводження за операціями клієнтів впродовж операційного дня шляхом відправки електронних листів по мережі Інтернет та SMS-повідомлень - по мережі мобільного зв’язку.

Світлана Бойко, начальник відділу обслуговування індивідуальних клієнтів

Основним завданням відділу є проведення неторгових, валютно-обмінних операцій та операцій з платіжними картками, проведення міжнародних розрахунків фізичних осіб, надання споживчих кредитів.

Безперечні переваги Укрексімбанку - це отримання переказів у “кольорових” валютах з виплатою готівки у цій же валюті; прийом на інкасо іменних чеків, виданих у різних іноземних валютах; купівля подорожніх чеків “Thomas Cook”, “Amerikan Express”, “Visa”; купівля-продаж готівкової іноземної валюти 12 видів; прямий обмін однієї валюти на іншу за офіційним курсом НБУ; обмін пошкоджених банкнот іноземної; можливість дистанційного керування поточним рахунком у системі ВАТ “Укрексімбанк”; система “Фінансовий портал” дозволяє максимально оперативно здійснювати платежі з усіх рахунків клієнта, в тому числі карткових.

Вже сьогодні банк пропонує цілий спектр кредитів: на придбання та будівництва житла, землі; легкових автомобілів під заставу об’єкта кредитування; на поточні потреби під заставу нерухомого майна та/або земельної ділянки; на поточні потреби під заставу права вимоги коштів з депозитного рахунку; на поточні потреби з використанням платіжних карток.

Також “Укрексімбанк” впроваджує нові спрощені схеми споживчого кредитування, які передбачають надання дрібних кредитів у розмірі до 10 тисяч гривень без надання клієнтом забезпечення зі страхуванням фінансового ризику.

ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” пропонує широкий спектр послуг з використанням міжнародних пластикових карток основних платіжних систем світу.

Платіжні картки Укрексімбанку – це:

- найсучасніший у світі засіб розрахунків;

- можливість ведення рахунку в гривнях, доларах США, євро або у двох валютах одночасно;

- можливість поповнення карткового рахунку готівковим та безготівковим шляхом вашими рідними та партнерами;

- відсутність письмового декларування карток на митниці при виїзді з України;

- можливість цілодобово отримувати готівку в банкоматах та касах банків;

- можливість розраховуватися за отримані товари та послуги в торгівельно-сервісній мережі по всьому світу;

- можливість розрахунків у мережі Інтернет.

Банк забезпечує своїм партнерам найвищу якість сервісу завдяки власному процесинговому центру та цілодобовій службі підтримки клієнтів.

13.04.2006



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2006p. 
На головну сторінку