Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №235 від 13.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Так тримати!

Найкращим в Україні

знову став Державний експортно-імпортний банк України

Авторитетний міжнародний журнал Global Finance визнав ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” найкращим банком в Україні.

Цієї високої відзнаки банк удостоївся в ході ексклюзивного дослідження “Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа”, результати якого будуть опубліковані в травні 2006 року.

Як вважає Голова Правління ВАТ “Укрексімбанк” Віктор КАПУСТІН, у високому визнанні слід вбачати два важливі для нашої держави явища. По-перше, швидкий і потужний розвиток ринкових процесів в Україні. Адже дослідження, які проводить журнал, стосуються, насамперед, ринків, що розвиваються. І конкретно - країн Центральної та Східної Європи. Без прогресу в цьому напрямі, без активного запровадження ринкових засад в економіці країни банку було б складно працювати, а тим паче претендувати на таку високу оцінку своєї діяльності.

Другий аспект - заслуга Укрексімбанку, бо саме його виокремлено компетентними і авторитетними дослідниками та експертами кращим серед великої кількості фінансових установ країн, зазначає Віктор Капустін. »Укрексімбанк постійно і неухильно розширює споживчий сервіс, запроваджує нові послуги, пропонує на ринку інноваційні продукти та конкурентні ціни», - говорить він.

- Ми продемонстрували і довели протягом минулого року, що здатні швидко й ефективно реагувати на зміни ринкових умов, прагнучи при цьому надавати клієнтам якомога ширший спектр послуг і нестандартних рішень, - наголошує Голова Правління ВАТ “Укрексімбанк”.

- Відзначення діяльності банку має для нас велике іміджеве значення з огляду на авторитетність Global Finance, - зазначив Віктор Капустін. - Адже аудиторія журналу - топ-менеджмент і фінансові менеджери, що спеціалізуються на інвестуванні і стратегічних бізнес-рішеннях, - працюють у великих міжнародних компаніях і фінансових організаціях.

Визнання Укрексімбанку найкращим банком - це ще одне свідчення його надійності і привабливості для клієнтів та партнерів у всьому світі.

13.04.2006Ярослава ЧАМАРА



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2006p. 
На головну сторінку