Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №235 від 13.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дітям на радість

День весняного іменинника

День весняного іменинника

Зал Рівненського міського Палацу культури мерехкотів барвами: кольорові кульки, декорації, іграшки і яскраві костюмчики дітлахів, які представляли собою комашок, метеликів, квіточок... У такій атмосфері тут відбувалося свято “весняного іменинника”, яке вже традиційно щокварталу проводить студія музично-естетичного виховання “Ладоньки” (і цій традиції немало-небагато 25 років – стільки ж, як і самій студії).

Цього разу дійство відбулося 9 квітня. Це була весела забава, в якій дітлахи віком від 3 до 6 років танцювали, розповідали вірші, інсценізували казки, співали й просто розважалися від душі. Не менш радісно й по-дитячому поводили себе й дорослі - батьки малят, які мали чудову нагоду подивитися, чого навчилися їхні дітки, взяти участь у конкурсах і гарно провести вихідні родиною, та вихователі. Останні, за словами керівника студії Людмили Панащук, буквально вкладають душу у виховання дітлахів, - а їх тут навчається аж 180. Учителі самі пишуть сценарії до свят, музику, вірші, займаються організаторською роботою. Навчання є безпосередньою підготовкою до школи, включає в себе вивчення абетки, англійської мови, образотворчого мистецтва, хореографії з гімнастичними вправами, музики.

Привітати весняних іменинників завітав також дитячий ансамбль “Кралечка”, який, до речі, невдовзі захищатиме звання зразкового.

А насамкінець пані Людмила зауважила, що такі свята в студії - не рідкість. Тут звикли всі урочистості відзначати великим дружним колективом, даруючи дітям радість, а дорослим - втіху.

13.04.2006Анна ТАРАСОВА



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2006p. 
На головну сторінку