Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №526 від 10.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Секундна справа

Восьми років виявилося замало

За гарячими слідами правоохоронцям вдалося затримати чоловіка, який зняв на речовому ринку з манекену синю куртку і втік разом з одежиною.

- Продавець негайно звернувся до міліціонера та охорони, описавши прикмети чоловіка, - розповідає т.в.о. начальника ВДІМ Рівненського МВ Юрій ЗІМКА. - Вже за кілька хвилин підозрюваного затримали при виході з ринку старший дільничний Рівненського МВ Юрій Шекель та працівники охорони.

Як згодом з’ясувалося, безпосередньо крадіжка сталася на очах у продавчині, що торгувала неподалік. Жінка наздогнала зловмисника і забрала у нього курточку. Вона розповіла, що помітила, як двоє чоловіків якось дивно розглядали товар. Один із них відійшов, а інший, знявши з манекена синю курточку, почав утікати. Жінка повідомила про це власницю, а сама побігла за невідомим. Тим часом продавець, якого пограбували, повідомив про злочин охорону ринку та міліціонерів.

Під час спілкування з правоохоронцями підозрюваний змінював свої свідчення, оскільки був уже неодноразово засуджений і намагався уникнути відповідальності. 36-річний Ігор, житель Житомирської області, вигадав версію, начебто у його жінки поламався підбор і вони вибирали взуття. Втім, жінка залишилася у Сарнах, куди вони напередодні їздили у гості.

Підтвердив причетність Ігоря до пограбування і службовий собака, який з-поміж трьох чоловіків указав саме на підозрювану особу.

У минулому Ігор вже мав три судимості: за скоєння крадіжок, пограбування та був фігурантом злочину, пов’язаного із наркотиками. У місцях позбавлення волі він перебував 8,5 років і звільнився лише минулоріч.

Наразі порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 186 ККУ України, тобто грабіж. Ігоря затримали, а 7 листопада його арештували. Імовірно, мешканець Житомирської області буде позбавлений волі на строк до чотирьох років.

10.11.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2011p. 
На головну сторінку