Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №526 від 10.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Таксиста-сутенера затримали у Сарнах

Таксиста-сутенера затримали у Сарнах

Працівники міліції затримали 54-річного сарненчанина, якого запідозрили у сутенерстві. Як стало відомо, чоловік організував підпільний бізнес із надання сексуальних послуг прямісінько у своєму обійсті, гостинно приймаючи клієнтів у лазні.

На одній із тихеньких вуличок міста Сарни, на території власного господарства 54-річний таксист Андрій облаштував сауну із басейном. Постійні клієнти частенько зазирали сюди, аби відпочити. Щоправда, гостювали іноді й заїжджі, адже в місті, без перебільшень, це один із небагатьох такого типу закладів. Для надто охочих клієнтів у “прейскуранті” підприємливого дядечка значилась як класична лазня, так і додаткові послуги еротичного характеру. Як виявилося, чолов’яга деякий час на цьому добряче заробляв. Дівчат таксист привозив до клієнтів на власному авто. З останніх брав гроші, частину яких платив повіям за “відпрацьовану” у сауні годинку-другу.

Під час слідства стало відомо, що жінок для роботи Андрій підбирав ретельно - серед представниць прекрасної статі надавав перевагу тим, які мали матеріальні проблеми і ладні були будь-яким чином заробити собі на прожиття.

- За сутенерство 54-річному Андрію доведеться відповідати за ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років, - коментує начальник УМВС України в Рівненській області Василь ЛАЗУТКО. - Нині до звідника застосований запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд та уже пред’явлено попереднє обвинувачення.

Наразі слідство у справі триває і правоохоронці продовжують з’ясовувати усі подробиці місцевої секс-індустрії.

10.11.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2011p. 
На головну сторінку