Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №527 від 16.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ТОП-5

Заспокійливі напої для міцних нервів та стійкого імунітету

Чашка теплого ароматного чаю захистить від стресів, допоможе заспокоїтись, відновити сили та позбавитись почуття тривоги. Вам залишається тільки обрати, який більше до смаку.

1. Ромашковий чай. Розслаблює та заспокоює нерви, бореться із безсонням, станом паніки та страху. Заспокійлива дія чаю з ромашки пояснюється високим вмістом в квітах апигеніна - речовини, що благодійно впливає на нервову систему. Крім того цей напій незамінний людям, які страждають на мігрені та головні болі.

2. Яблучний чай с корицею. Допомагає позбавитись від синдрому хронічної втоми, порушень сну, нападів гніву та роздратованості, а також від головного болю та апатії. Чай з плодами яблук та корицею допоможе покращити фізичний та душевний стан, зніме втому та відновить сили після перенесеного стресу.

3. Чай с мелісою. Цей чай на “відмінно” впорається із роздратованістю, занепадом сил, втомою, безсонням та депресією. Але зловживати ним не можна, позаяк він сприяє сильному зниженню тиску.

4. М’ятний чай. Допоможе розслабитися, заспокоїти нерви, боротися зі стресом, зняти напругу, навіть позбавитися болю як фізичного, так і морального. Цей напій теж слід вживати із обережністю, оскільки у жінок він може викликати проблеми з гінекології, у чоловіків - із потенцією.

5. Імбирний чай. Підвищую стійкість до стресів, захищає організм від вірусів та застудних захворювань, але теж має ряд протипоказань, особливо для гіпертоніків, хворих на ниркову недостатність.

16.11.2011Тетяна ХВИЛЬ



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2011p. 
На головну сторінку