Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №527 від 16.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Блиск медалей все далі

Знову не порадували виграшем своїх уболівальників гравці МФК “Кардинал-Рівне”. Наш клуб, якому керівництво перед початком сезону у футзальній Екстралізі поставило завдання потрапити до призової трійки та поборотися за Кубок України, у Луганську в грі проти “ЛТК” задовольнися результативною нічиєю 3:3.

Початок матчу був за господарями. “ЛТК” володів перевагою, але втілити її у голи не міг через впевнені дії нашого голкіпера Андрія Пітулі. Більше того, саме рівняни першими відкрили рахунок на 12-ій хвилині зустрічі. Граючий тренер “кардиналівців” Сергій Піддубний з центру віддав передачу на лівий фланг, звідки Мар’ян Маринюк точно пробив повз воротаря - 0:1. Згодом “Кардинал” реалізував ще одну контратаку. Цього разу Андрій Федюк прострілив із правого флангу, а Юрій Когут “замкнув” штангу - 0:2. Схоже, такий сценарій гри не влаштував футзалістів “ЛТК”, які в рідних стінах грають дуже потужно й ще до перерви один гол “телефоністи” відквитали - 1:2. Після відпочинку господарям вдалось перехопити ініціативу й зрівняти рахунок на 24-ій хвилині матчу. Євген Смоловик віддав передачу з правого флангу, а Ярослав Заворотний зльоту в дотик пробив повз Пітулю - 2:2. Пройшло чотири хвилини й “Кардинал-Рівне” знову був попереду. Це Олександр Бондар немов із гармати пробив із штрафного. Досвідчений Василь Сухомлинов відбив м’яч, але точно на ногу Волянюку, який з лівого флангу забив третій гол - 2:3. На жаль, втримати переможний результат підопічним Сергія Піддубного не вдалося. За три хвилини до завершення поєдинку Роман Ковальчик пішов у ва-банк і замість воротаря на майданчик з’явився Олександр Стрілець. І одного разу господарям вдалось реалізувати більшість. Гол на свій рахунок записав Артем Рось. Тож нічия 3:3, яка віддаляє “Кардинал-Рівне” від трійки призерів уже вісім очок.

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер МФК “Кардинал-Рівне”:

- Процентів на 50 грою я задоволений. Думаю, що нічия - закономірний результат, але наша команда в окремих моментах показувала не рівень Екстраліги, тому й за це поплатилися. Моє враження таке: ми могли б “витягнути” гру, але все-таки цього не сталося. Якщо оцінювати дії “Кардинал-Рівне” за п’ятибальною шкалою, то поставив би своїй команді “трійку-четвірку”.

Наступну гру рівняни проведуть цієї суботи вдома проти харківського “Локомотива”.

16.11.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2011p. 
На головну сторінку