Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №528 від 24.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Нове керівництво

Відповідно до розпорядження Президента України, головою Радивилівської райдержадміністрації призначено Олега Бернацького. Донині він очолював райраду. А головою Рокитнівської райдержадміністрації - Івана Власика, який до цього обіймав посаду першого заступника очільника району.

“АНТИГРИП”

З 23 листопада, зателефонувавши за номером 43-27-75, можна отримати безкоштовну консультацію щодо профілактики грипу та ГРВІ. Зокрема, усі бажаючі отримають відповіді на запитання, як діяти у випадку появи перших ознак захворювання, чи потрібно робити щеплення від грипу, як і коли проводиться вакцинація тощо. Гарячу телефонну лінію започаткували при обласному управлінні охорони здоров’я. Відтак, щодня з 9 до 19 години медики відповідатимуть на запитання краян.

Лишилося дві

65 доріг комунальної власності на загальну суму 5 мільйонів гривень цьогоріч відремонтували на Дубенщині. Переважно це білощебеневий та ямковий поточні ремонти, вимощення доріг шутером. Наразі на території району залишилось дві дороги, які потребують ремонту.

Без моста

Мешканці сіл Немирівка та Батьків Радивилівського району залишилися без моста, який з’єднував береги річки Слонівка.

Спочатку триметрову переправу поцупили, але навіть коли зловмисників затримали - назад не повернули, позаяк металеву споруду тепер вилучили як речовий доказ. Тож людям доведеться певний час обходити річку.

Бідних більшає,

позаяк на Рівненщині побільшає людей, які отримуватимуть субсидії.

За підрахунками фахівців, в опалювальний період за призначенням субсидії звернеться до 35 тисяч сімей. З першого жовтня майже 17,5 тисячі краян уже подали документи на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Із них для 13,5 тисячі родинам субсидію вже призначили.

24.11.2011



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2011p. 
На головну сторінку