Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №528 від 24.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Буває

Переплутала

“Навідавшись” до свого знайомого через розбиту шибу у вікні столової кімнати, грошей жінка не знайшла. Натомість набрала продуктів харчування та різних дрібничок, як у супермаркеті. За крадіжку з проникненням у житло 32-річна Світлана, жителька Бродівського району Львівської області відсидить 5 років і 3 місяці. Таким було рішення пані Феміди.

Життя у Світлани якось не склалось, а виною всьому стала оковита. Через її вживання жінку рішенням суду позбавити материнських прав відразу на трьох її дітей. Горе від втрати кровинок та бажання випити підштовхнуло жінку на подальші “подвиги”.

Уродженка села Миротин Здолбунівського району ніде не працювала, а перебивалася випадковими підробітками. У Радивилів вона приїжджала час від часу допомагати по господарству родині пенсіонерів. Тоді і придивилася, де знаходиться їх схованка. Та старенькі і подумати не могли, що жінка здатна на щось кримінальне.

Світлана, переконавшись, що у будинку нікого немає, камінцем розбила шибу у вікні кухні, відкрила одну стулку та проникла в середину. Роздивившись довкола, жінка набрала продуктів харчування, одягу, прихопивши радіоприймач та інші речі. Грошей, щоправда, не знайшла. Як виявилося пізніше, власники житла відчуваючи лихе, завчасно переклали грошовий сховок в інше місце. Хоча крадіжка і відбулася в обідню пору, але свідків події встановити не вдалося. Та все одно пошуки особи, що вчинила злочин, дали свої результати.

Термін покарання, отриманий жінкою, звичайно немаленький, та Феміда врахувала те, що за місяць до вчинення крадіжки з будинку пенсіонерів Світлана була вже засуджена до позбавлення волі на 5 років за злочин, пов’язаний з обігом наркотиків, та звільнена від відбування покарання з іспитовим терміном. Як видно із зазначеного вище, гастролерка на шлях виправлення не стала. Це й вплинуло на рішення суду.

24.11.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2011p. 
На головну сторінку