Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №530 від 08.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Лідер ринку

“Арм-Еко”: заслужений успіх

“Арм-Еко”: заслужений успіх

Рівненське підприємство - лауреат конкурсу “100 кращих товарів України”

9-10 листопада 2011 року в Києві під час проведення Європейського тижня якості в Україні відбулася церемонія нагородження переможців, лауреатів і фіналістів щорічного Всеукраїнського конкурсу якості “100 кращих товарів України”. Приємною несподіванкою стала відзнака рівненського ТзОВ “Арм-Еко” - лауреата конкурсу в номінації “Промислові вироби”. Про унікальну фірму, яка вже восьмий рік поспіль працює на благо Рівного і рівнян, розповідає директор ТзОВ “Арм-Еко” Роман СТАСЮК (на фото зліва).

- Романе Павловичу, в чому унікальність Вашого підприємства?

- У його багатовекторності. Це - монтаж, пусконалагодження, модернізація, ремонт (у тому числі й капітальний) та технічне обслуговування ліфтів, ескалаторів, траволаторів та підйомників, виробництво і продаж запчастин до ліфтів, а також розпочали підготовку власного виробництва малих вантажних ліфтів, які застосовуються у закладах громадського харчування, розташованих у приміщеннях із двома і більше рівнями, де є необхідність доставляти посуд і страви з одного рівня на інший. Наша стратегічна мета - виробництво всього спектру обладнання для закладів громадського харчування - їдалень, кафе, барів, ресторанів, дитсадків, шкіл, його встановлення і сервісне обслуговування. “Арм-Еко” - офіційний дилер і сервісний центр у Західному регіоні провідних білоруських підприємств - РУП “Могильовліфтмаш”, РУП “Гомельторгмаш” та РУП “Гродторгмаш”.

- Яке обладнання виготовляє “Арм-Еко”?

- Підприємство випускає всі типорозміри плит електричних, шаф жарових та пекарських, електромеханічне обладнання. Також виготовляємо технологічне обладнання з нержавіючої сталі - столи, мийки та полиці. При чому в цих виробах зварні шви такої високої якості, що їх не можна відрізнити від суцільного металу. До речі, в їдальні рівненської ЗОШ №14 обладнали технологічну лінію, аби наочно показати переваги обладнання “Арм-Еко”.

- Що представляло підприємство на Всеукраїнському конкурсі якості “100 кращих товарів України”?

- На цей конкурс “Арм-Еко” представило енергозберігаючу плиту електричну ПЕ-4ШН “Економ”. Плита має чотири конфорки “Економ” підвищеної тепловіддачі, до речі, розроблені нашим підприємством. Одна з конфорок потужністю 3 кВт - для швидкого розігрівання до робочого режиму, а інші три потужністю 2,5 кВт дозволяють, не зменшуючи час приготування їжі, суттєво заощаджувати електроенергію.

- У часи тотальної економії енергоресурсів, які постійно зростають у ціні, це ой як важливо…

- Безперечно. Для прикладу хочу зазначити, що проведені порівняльні випробування у Клеванській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №1 показали, що таке обладнання дозволяє економити 15% електроенергії по встановленій потужності та до 25% - під час експлуатації, і може задовольнити потреби найвибагливішого споживача - від, скажімо, найменш забезпеченого підприємства бюджетної сфери, де на рахунку кожна копійка, до споживача, що зацікавлений у підвищенні експлуатаційних показників обладнання, яке на сьогоднішній день повинно успішно конкурувати з продукцією як вітчизняних, так і світових виробників.

- Як Ви оцінюєте рівень технічної оснащеності закладів громадського харчування бюджетної сфери?

- Ми з власної ініціативи провели моніторинг закладів бюджетної сфери. Ситуація катастрофічна: основні засоби зношені, через недостатнє фінансування зростають витрати на підтримку їх технічного стану та витрати на електроенергію. Результати обстеження показали, що з 10 видів обладнання в нормальному робочому стані знаходяться одна-дві одиниці. До того ж, половина обладнання не тільки не відповідає його номінальній потужності, а навіть знаходиться в аварійному стані, що є загрозою життю та здоров’ю працівників, які його обслуговують. До речі, “Арм-Еко” має акредитовану електролабораторію. Її працівники активно займаються моніторингом закладів громадського харчування, надають рекомендації для вдосконалення їхньої матеріальної бази.

- Дякую за розмову. Нових успіхів, Романе Павловичу, Вам і Вашому колективу. Хай щастить!

ТзОВ “Арм-Еко”

33001, м. Рівне, вул. Бічна, 22;

тел. (0362) 63-13-35, 68-39-95;

arm-eko@ukr.net; www.arm-eko.rv.ua

08.12.2011Спілкувався Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2011p. 
На головну сторінку