Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №530 від 08.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Погуляли

Стрілянина на дачі

У перший день зими до Гощанської ЦРЛ поступив чоловік з масивною рваною раною руки від вогнепального поранення. Ним виявився 35-річний рівнянин Павло.

Як вдалося з’ясувати міліціонерам, події розгорталися таким чином. 55-річний Олександр, житель с.Бабин Рівненського району, забажав трохи відпочити. Оскільки чоловік працює сторожем на одній із дач у селі Хрінів Острозького району, гулянку вирішив влаштувати саме там. До того ж, якраз не було господаря. А щоб не сумувати наодинці, запросив до себе друзів.

Зателефонував до свого доброго знайомого, 36-річного рівнянина Віталія, який від запрошення не відмовився. Швидко зібравши компанію, Віталій разом зі своїми знайомими рівнянами, 35-річним Павлом, 38-річним Ігорем та 27-річним Валентином, попрямували на Острожчину.

Святкування вдалося б на славу, якби не інцидент, що розігрався якраз під завісу гулянки. Цілу ніч друзі розважалися та розпивали спиртні напої. На ранок же Олександр згадав про свої обов’язки сторожа та спробував випроводити гостей. Проте це виявилося не так просто. Коли ж візитери в черговий раз відмовилися припиняти розваги, терпець розлюченого охоронця урвався. Як згодом розповів чоловік, він не довго роздумуючи, схопив мисливську рушницю та пригрозив нею гостям. Лише тоді приятелі зрозуміли усю серйозність ситуації, сіли у машину та поспішили покинути дачу. Однак Олександр не хотів так просто відпускати своїх друзів, а тому наостанок вистрілив у багажне відділення автомобіля. Нині чоловік розкаюється у скоєному та вважає, що саме цей постріл і став причиною поранення.

Павла приятелі доставили у Гощанську ЦРЛ, де йому й надали першу медичну допомогу. Наразі молодик перебуває в Рівненській міській лікарні, де зі слів лікарів, отримані Павлом рани нехарактерні для вогнепального поранення. Тож міліціонерам ще тільки доведеться з’ясувати усі обставини цієї справи.

Наразі за цим фактом проводиться детальна дослідча перевірка, - прокоментував т.в.о. начальника Острозького МВ Андрій ВЕНГЕРЧУК.

08.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2011p. 
На головну сторінку