Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №236 від 20.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політика

То хто ж очолить облраду?

Вибори голови Рівненської обласної ради нового скликання можуть тривати значно довше, ніж передбачено регламентом, - повідомив »Регіон-медіа» діючий голова обласної ради Роман Василишин.

За словами Романа Василишина, такий сценарій можливий, якщо депутатам обласної ради не вдасться утворити більшість. Він прогнозує, що на посаду голови претендуватимуть представники “Нашої України” або БЮТ. Але, як зауважив Роман Василишин, буде найкраще, якщо “Наша Україна” і БЮТ домовляться між собою про розподіл посад. На запитання, хто претендуватиме на посаду голови облради, Роман Василишин не відповів. Будь-які припущення щодо претендентів на посаду нового голови облради, на його думку, буде розцінено як агітація за ту чи іншу кандидатуру.

Довідка. Відповідно до рішення обласної ТВК, у суботу, 29 квітня об 11 годині відбудеться перша установча сесія Рівненської обласної ради. Сесію відкриє голова обласної ТВК Едуард Дроздик, а першим питанням депутати обиратимуть нового голову обласної ради.

Замість Левка Лук’яненка - Олександр Данильчук

До Рівненської обласної територіальної виборчої комісії надійшла заява Левка Лук’яненка про відмову від роботи в обласній раді, - повідомив голова обласної ТВК Едуард Дроздик.

За словами Едуарда Дроздика, заяву Левка Лук’яненка задовільнили, адже свій вибір він зробив на користь Верховної Ради. Оскільки від БЮТ у обласну раду нового скликання обрано 28 депутатів, після відмови Левка Лук’яненка туди потрапив Олександр Данильчук, який балотувався у виборчому списку БЮТ під номером 29.

Едуард Дроздик повідомив також, що заява про відмову від депутатства в обласній раді надійшла також від Світлани Богатирчук-Кривко, яка вирішила працювати в Рівненській міській раді. “Очікується, що від депутатських мандатів у обласній раді відмовиться і Михайло Назаров, який претендує на посаду голови Зарічненської районної ради,” - сказав Едуард Дроздик.

20.04.2006»Регіон-медіа»



Рівне-Ракурс №10 від 20.04.2006p. 
На головну сторінку