Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №531 від 15.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Розшук

Дівчата з “тубіка” втекли на розваги

9 грудня близько опівночі рівненським правоохоронцям стало відомо про зникнення неповнолітньої дівчини. За словами матері Тетяни, її донька Анна близько 14 години пішла з дому та не повернулася.

- Слідчо-оперативна група встановила, що напередодні дівчина разом зі своєю 14-річною подругою пішли гуляти, не повідомивши батьків, - коментує начальник ВКМСД Рівненського МВ Олена КРАВЧУК. - Наступного дня близько 9 години ранку дівчат знайшли в одному з будинків села Колоденка Рівненського району. Як пояснили неповнолітні, вони поїхали до свого знайомого та пішли з ним на дискотеку, а після того залишилися там ночувати. Одну з неповнолітніх, Анну, доставили у притулок для неповнолітніх при РОДА, оскільки вона неодноразово потрапляла в поле зору працівників КМСД. Вона перебувала на внутрішньошкільному обліку, а її мама неодноразово притягалася до адміністративної відповідальності. Іншу ж ми повернули батькам та склали на них протокол за неналежне виховання своєї дитини.

10 грудня до чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло чергове повідомлення про безвісти зниклих неповнолітніх. О 21 годині зателефонував лікар Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру і повідомив, що в обідню пору самовільно залишили дитяче відділення двоє неповнолітніх учениць однієї зі шкіл-інтернатів Рівненської області.

- На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яку очолив керівник міського відділу міліції Петро Єзгор, - продовжує Олена КРАВЧУК. - У медичному закладі встановили, що неповнолітні самовільно залишили дитяче відділення і зникли у невідомому напрямку. Під час оперативно-розшукових заходів школярок віднайшли і повернули у лікарню.

17-річні Віта та Марія пояснили працівникам міліції, що покинули стіни лікарні задля розваги. Ніч вони провели в одному із розважальних закладів обласного центру.

Працівники міліції вкотре звертаються до батьків та осіб, що замінюють їх, про проведення роз’яснювальної роботи зі своїми дітьми щодо недопущення самовільного залишення своїх домівок, а також про те, що саме батьки будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за їх вчинки. Крім того, направлятимуться інформаційні листи за місцем роботи батьків, за якими і каратимуться за неналежне виховання своїх дітей. Звертаємо увагу й працівників охорони здоров’я щодо посилення контролю за режимом перебування хворих неповнолітніх, які у них лікуються.

15.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2011p. 
На головну сторінку