Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №532 від 23.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Натура

Обікрали боса

Не рідкість, що дехто із найманих працівників вирішує розбагатіти не лише за рахунок заробітної плати, а й за рахунок хазяїна. Так сталося і на одному із підприємств Острожчини, де 38-річний Микола та 28-річний Василь обікрали свого боса.

Одного дня чоловіки ремонтували техніку на території тракторної бригади. Поблизу них, у гаражі, стояла сівалка. Вільний доступ до ключів наштовхнув їх на думку про крадіжку. Слово за слово, і згодом у друзів вже був готовий план. Реалізацію надуманого вирішили не відкладати. Цього ж вечора Микола, взявши підводу в брата, разом з Василем попрямував на роботу. Там, скориставшись відсутністю охоронника, чоловіки проникли на територію бригади. Відкривши двері гаража ключем, який друзі завбачливо прихопили заздалегідь, викрали два колеса до сівалки вартістю понад тисячу гривень. Завантаживши “здобич” на підводу, приятелі попрямували у рідне село. Зберігати викрадене у себе вдома чоловіки не наважилися, а тому лишили колеса одному із друзів.

Відсутність майна голова підприємства помітив уже наступного дня, однак до правоохоронців звернувся лише за 10 діб. Увесь цей час чоловік сподівався, що невідомі розкаються та повернуть викрадене. Провівши невеличке власне розслідування, він небезпідставно запідозрив Миколу та Василя. А тому, коли викликав міліціонерів, одразу ж поділився з ними своїми здогадками. І не прогадав.

Вже пізніше правоохоронці з’ясували, що Микола має судимість за зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом.

23.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2011p. 
На головну сторінку