Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №535 від 13.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Виконком

З новими тарифами!

20 рішень за одну годину - так оперативно пройшло засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради. Найбільшу увагу депутати приділили комунальним питанням, зокрема, вивезенню сміття.

Для чого потрібно встановлювати нові тарифи на вивезення сміття Іван ГЕМА, начальник міського управління житлово-комунального господарства, пояснив так:

- На попередньому засіданні виконкому ми вивели із тарифу квартплати таку окрему послугу, як вивезення твердих відходів. Та у зв’язку з тим, що вийшов Закон “Про охорону персональних даних” підприємства ТзОВ “Санком-Рівне” і КАТП-1728, що займаються вивезенням сміття, не можуть швидко напрацювати бази даних споживачів. Тому єдиним виходом на сьогодні залишається знову внести тарифи за сміття до квартплати.

Зокрема, на проблеми, пов’язані зі сміттям, в порядку денному виділили шість питань. Вони стосувалися встановленню тарифу на послугу з вивезення твердих відходів, великогабаритних та ремонтних відходів для підприємств ТзОВ “Санком-Рівне” і КАТП-1728.

- Завдяки Постанові Кабінету Міністрів, - зазначив міський голова Володимир ХОМКО, - тепер вивіз твердих побутових відходів складається з 5 складових: затвердження вивозу побутових відходів, вивіз великогабаритних відходів, вивіз будівельного сміття, транспортування відходів та їх захоронення. Відтепер люди отримуватимуть пільги та субсидії на загальну суму з цих п’яти складових. Що ж до прибудинкової території, то жодних пільг та субсидій нараховуватися не буде.

13.01.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 13.01.2012p. 
На головну сторінку