Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №535 від 13.01.2012p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ Купуємо із користю

Підступні продукти

70% продукції на ринку з назвою “кефір”, - це зовсім інший продукт. У чому ж підробка? Для того, щоб створити справжній класичний кефір, потрібно використовувати закваску на кефірних грибках (це цілий букет мікроорганізмів: молочнокислі стептококі, дріжджі, корисні бактерії і т.д.). Лише у цьому випадку можна бути впевненим, що ваш організм отримає корисні речовини, властиві кефіру.

Класична технологія приготування кефіру складна. Виробники ж, щоб полегшити собі роботу, часто використовують закваски не на кефірних грибках, а на чистих культурах молочнокислих бактерій, тим самим не досягаючи необхідного зовнішнього вигляду і смаку, властивих кефіру.

Як можна відрізнити справжній кисломолочний напій? Єдиний спосіб для споживача купити справжній кефір - це, як не банально, уважно читати маркування на упаковці. У складі цього кефіру вказано - молоко (допускається добавка сухого молока), закваска кефіру (саме вона зроблена на основі грибка кефіру). Не піддавайтеся рекламним прийомам. Якщо у складі замість закваски кефіру вказані “чисті культури”, то з упевненістю можна сказати, що до кефіру цей продукт не має жодного стосунку. До того ж у кефір заборонено додавати будь-які барвники, консерванти чи стабілізатори. Якщо у складі вказані “чисті культури”, то це вже несправжній кефір.

Кефір зберігається за температури від 0 до +60С. Будь-які відхилення призводять до того, що збільшується кількість дріжджів або мікроорганізмів. У будь-якому випадку кефір псується.

Згущене молоко без молока

Щоб зробити справжнє згущене молоко, необхідне молоко вищої якості та відмінне обладнання. Набагато дешевше зробити згущене молоко, змішавши сухе молоко з цукром і рослинним жиром. Що, в цілому, робить більшість виробників. До складу вводять кокосовий жир. За даними тестування згущеного молока, яке проводив НДЦ НСЕ ТЕСТ, частина рослинного жиру в деяких марках доходить до 95%.

У маслі - жир з пальми

Вершкове масло також “грішить” рослинними жирами. Не всі виробники вказують на своїх етикетках те, що у складі продукту, разом з молочним жиром, є ще й кокосовий. Однак зараз українські виробники, в боротьбі за покупця, вже починають вказувати справжній склад продаваного продукту.

13.01.2012


Переглядів: 494

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 822 від 10.08.2017p.
¤ 
Як ідеально розрахувати час варіння яєць

Як ідеально розрахувати час варіння яєць

У приготуванні яєць більшість з нас вважає себе експертами, адже немає нічого простішого, ніж зварити їх круто або у мішечок....

¤ 
Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Три золота, два срібла та три бронзи вибороли дзюдоїсти Рівненщини у складі національної збірної на чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору....

¤ 
Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни – це улюблені літні ласощі як дітей, так і дорослих. Тому, дочекавшись сезону кавунів, насолоджуйтеся якомога більше ними, адже, як усім відомо, ця ягода не лише смачна, а й корисна....

¤ Лідер ринку
РДБК: Впевненість у майбутньому

РДБК: Впевненість у майбутньому

Віталій РОМАНЮК: «Будівництво в усі часи було та залишається не тільки практичною необхідністю, а й високим мистецтвом»

ТДВ «Рівненський домобудівний комбінат» успішно реалізує свої вироби не тільки в Рівному - майже 80% продукції поставляється на будівельні об’єкти в Києві, Львові та Стрию, а також в Івано-Франківську...

¤ 
Поліцейські вилучили патрони та пістолет

Поліцейські вилучили патрони та пістолет

У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці вилучили 78 патронів різного калібру та саморобний пістолет....

¤ 
«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

Під приводом купівлі борошна за дешевшою ціною троє невідомих осіб зуміли поцупити у жительки села Зоря 12 тисяч 100 гривень. Зловмисників, які пересувались на автомобілі, розшукує поліція....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19176)
2. Розклад руху автобусів [253] (17810)
3. Моє місто - найкраще [427] (13710)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9390)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9349)
6. Догляньте мене до смерті [278] (8947)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (8858)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7839)
9. Душ для всіх [432] (6925)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6827)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6579)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6395)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6386)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6359)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6316)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів (335)
2. Як ідеально розрахувати час варіння яєць (332)
3. Обережно – змії! (326)
4. За самовільне спалювання сухої трави та сміття - штраф (322)
5. Карткові «кидки» (320)
6. СУ-39 відродилося, наче Фенікс, працює, живе та модернізується (318)
7. РДБК: Впевненість у майбутньому (318)
8. Де розмістити інформацію про компанію? (315)
9. Діти з Рівненщини відпочивають у Європі (315)
10. Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №142 (314)
11. Фото на керамике (314)
12. Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород (314)
13. З Одеси – без медалей (313)
14. Жебрачка (310)
15. П’ята пора року (310)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс