Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

На Соборну ніз-з-зя!

З 16 січня рух Соборною для легкових транспортних засобів закритий. Про це говорять не лише міські чиновники та ДАІшники, але й відкриті на світлофорах знаки.

Соборну і не обіцяли відкрити назавжди, коли почали тільки-но ремонтувати Золотіївський і Млинівський мости, та все ж повторно призвичаюватися до цього важкувато. Щоправда, штраф, який нерадивий водій може отримати за непокору рішенню, відразу навчить його шанувати традиції міста.

Замість сараю - італійське кафе

До кінця року на вул.Поштова,3 з’явиться італійське кафе. Зараз там знаходиться житловий будинок, власниця земельної ділянки, на якій він знаходиться, попросила депутатів Рівнеради змінити їй цільове призначення. Не дивно, що це питання викликало бурхливе обговорення, адже мова іде про сім соток землі в самому центрі міста.

Будинок, який знаходиться на місці ймовірного кафе, і справді у жахливому стані, однак існує велика ймовірність того, що відкриття закладу спричинить пробки на дорозі. Та й благоустрою, який пообіцяли інвалідам з “Інваспорту”, ті так і не дочекаються.

Прослідкувати за всіма можливими пересторогами взявся міський голова, тож усе можна будувати.

Лише “сарафанне” радіо

Верховна Рада України заборонила рекламу послуг з ворожіння та гадання або послуг у сфері народної та нетрадиційної медицини на телебаченні, радіо та у друкованих ЗМІ. Відтак, єдиним способом заявити про себе - як цілителя, залишається “сарафанне” радіо, тобто, через людей.

“McDonald’s” буде навесні

Ажіотажною стане для “Злата Плази” ця весна. Саме тоді тут, на першому поверсі, почне діяти ресторан швидкого харчування “McDonald’s”.

19.01.2012



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2012p. 
На головну сторінку