Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №236 від 20.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Трагедія

Їхав додому, а потрапив під потяг

Днями на станції “Любомирськ” машиніст потяга на одній із колій помітив тіло невідомої особи. Слідчо-оперативна група пізніше встановить, що це був труп дев’ятнадцятирічного хлопця, з явними ознаками травмування потягом.

…Від зупинки на станції “Любомирськ”потяг від’їхав всього лише 200-300 метрів, коли машиніст поїзда Сарни-Львів помітив тіло людини, що лежало на сусідній залізничній колії. Ледь пригальмувавши, він викликав міліцію. Слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце виклику, вдалося встановити особу загиблого. Ним виявився дев’ятнадцятирічний житель одного з сіл Костопільського району.

Приїхавши в гості до рідних, які проживають у Любомирську, хлопець навіть не сподівався, що ця дорога буде останньою у його житті. Після відвідин рідні юнак з друзями зайшов до місцевого кафе відпочити, де вони, за словами свідків, пробули до опівночі, вживаючи спиртне. Після цього хлопчина, мабуть, зібрався додому. Однак чомусь опинився під колесами потяга.

Як зауважив старший оперуповноважений відділення карного розшуку лінійного відділу на станції Рівне Віктор ПЕТРИЧЕНКО, вся біда в тому, що люди, вживаючи спиртне, не зважають на те, що залізниця завжди була і є зоною підвищеної небезпеки.

- Інколи легковажне ставлення до залізниці може призвести до трагічних наслідків. Особливо, коли, хильнувши чарку-другу, людина втрачає над собою контроль. Але ж поїзд – це не автомобіль і не може так швидко зупинитися чи з’їхати вбік. Так, при зменшенні швидкості з 60 кілометрів за годину до 20-ти, гальмівний шлях складає 400 метрів, — зазначив пан Петриченко.

20.04.2006Галина СИНЯК



Рівне-Ракурс №10 від 20.04.2006p. 
На головну сторінку