Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №236 від 20.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Так тримати!

МНС відзначило рівненських рятувальників

МНС відзначило рівненських рятувальників

Нещодавно в Головному управлінні МНС України в Рівненській області відбулася урочиста подія. На підставі наказу Міністра МНС України, начальник Головного управління генерал-майор служби цивільного захисту Микола Костюк вручив командиру відділення СДПЧ-1 м.Рівне Олександру Воронецькому відзнаку МНС України ”За відвагу в надзвичайній ситуації” ІІ-го ступеня. Ще п’ять рівненських рятувальників нагороджено грошовими преміями.

Ці відзнаки бійці служби порятунку отримали за мужність та високий професіоналізм, проявлені під час гасіння пожежі 20 березня в 14-поверховому житловому будинку по вулиці Київській, 77.

Тоді вогнеборці винесли на руках з палаючого приміщення три кисневі балони, які в будь-яку мить могли вибухнути та завдати непередбачуваних наслідків, а також безпечно евакуювали з димової пастки майже 60 мешканців багатоповерхівки.

Крім того, Олександр Воронецький по висувній пожежній драбині врятував з квартири на третьому поверсі маленьку дівчинку, яка задихалася від диму. Хоча сам Олександр та його колеги свій вчинок вважають звичайною буденною подією, адже прийшли вони служити в МНС саме задля порятунку громадян і в майбутньому, якщо буде потрібно, не задумуючись, кинуться у вогонь чи воду заради допомоги людям.

Всеукраїнська акція »Герой-рятувальник року»

Міністерством України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи започаткована щорічна Всеукраїнська акція “Герой - рятувальник року”.

Акція передбачає виявлення непересічних особистостей, які проявили мужність та героїзм під час рятування людей, майна, ліквідації пожежі, аварії, надзвичайної ситуації, стихійного лиха; донесення до широкого загалу фактів та обставин їх героїчних вчинків, визначення найкращих серед найкращих. Учасником Всеукраїнської акції “Герой-рятувальник року” може стати кожний громадянин, який під час надзвичайної ситуації проявив мужність і героїзм.

Лауреати акції будуть нагороджені Міністром МНС України відзнакою “Герой-рятувальник року”.

20.04.2006Прес-служба ГУ МНС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 20.04.2006p. 
На головну сторінку