Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Забив поліном рідного брата

На плачевних наслідках, до яких призводить оковита, щоразу наголошують і медики, і правоохоронці. Адже надміру випита чарка часто-густо призводить до того, що у п’яних розбірках, у тому числі й сімейних, обривається людське життя...

Нещодавно чергова кривава баталія розігралася в селі Привітівка Зарічненського району. 36-річний Петро проживав разом зі своїми рідними братами - 47-річним Віталієм та 40-річним Анатолієм. Час від часу, щоб мати на життя і на пляшку-другу старші - підробляли, а найменший у той час переймався проблемами господарства. Якось, Віталій та Анатолій повернулися з чергових “заробітків” напідпитку, прихопивши ще одну плящчину із собою. Петро прийшов додому пізніше і попросив в Анатолія закурити. Цигарок не виявилось, а суперечка зав’язалась. Конфлікт переріс у бійку, в ході якої Анатолій схопив поліно, яке лежало біля пічки, та наніс ним удар по голові брата. Петро мовчки пішов до своєї кімнати, а уже за деякий час йому стало зле і брати викликали швидку допомогу. Однак, врятувати йому життя не вдалося.

- Згідно з висновком експерта, смерть чоловіка настала внаслідок черепно-мозкової травми, крововиливу, мозкової коми і набряку головного мозку - повідомив начальник слідчого відділення Зарічненського РВ Ростислав СУПРУНЮК. - За цим фактом порушено кримінальну справу - умисне тяжке тілесне ушкодження, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Підозрюваний перебуває під вартою.

19.01.2012



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2012p. 
На головну сторінку