Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крадіжка

Сам помер, а сину - відповідати

Новорічні свята так чи інакше впливають на специфіку злочинів, адже для їх відзначення потрібні їжа та спиртні напої. Що із переліченого заробити чесним шляхом несила, доводиться вкрасти. Таким чином зробили і жителі села Береги Млинівського району, вирішивши поцупити потрібні їм наїдки у сусідів-підприємців, господиня яких поїхала заробляти гроші до Італії.

26-річний мешканець Луцька Сергій, менеджер однієї з фірм міста, що в селі Береги Млинівського району, повідомив правоохоронців про те, що невідомі особи викрали з його будинку вино та горілчані вироби.

З’ясувалося, що 42-річний непрацюючий сусід Володимир, якось запропонував своєму 17-річному сину Богдану, учню 10-го класу місцевої школи, за відсутності сусідів викрасти в них спиртні напої, які він бачив у підсобці, коли допомагав там під час ремонту. А задля того, аби син погодився на пропозицію, батько пообіцяв купити йому мобілку. Від такої спокуси, зрозуміло, син не відмовився. Не відкладаючи у довгий ящик, вирішили відразу ж реалізувати задумане. Батько залишився на сторожі біля хвіртки, а син, потрапивши у будинок, виніс два ящики з італійськими винами. Прийшовши додому, батько відразу ж випив одну пляшку та ліг спати.

Як відомо, крадене не завжди іде в користь. Хвора печінка Володимира дала про себе знати: від випитого йому стало зле, а за кілька днів у лікарні він помер.

- За даним фактом слідче відділення Млинівського райвідділу порушило кримінальну справу, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, - коментує начальник Млинівського РВ Валерій РОМАНЧУК. - Однак, у зв’язку зі смертю одного із підозрюваних, вирішуватиметься питання про закриття кримінальної справи стосовно нього.

Покійного вже нині Володимира неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за статтею 178 КУпАП (“Розпивання алкогольних напоїв у громадському місці”). Через зловживання спиртним дружина розлучилась із ним, поїхала на заробітки, залишивши сина із батьком. Виховання ж дитини останнім, на жаль, ні до чого не призвело і тепер за скоєну спільно крадіжку відповідатиме лише Богдан.

19.01.2012



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2012p. 
На головну сторінку