Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №537 від 26.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вогняна стихія

Загинула, рятуючи крам

Загинула, рятуючи крам

Тесть прокинувся вранці від незрозумілого шуму та тріску, що лунав з кухні. Вирішивши дізнатися у чому справа, попрямував до кухні, і відкривши двері, з жахом побачив, що там вже на повну силу хазяйнує вогонь. Чоловік одразу розбудив невістку та, не встигши навіть одягнутися, вибіг до сусіда телефонувати рятувальникам.

17 січня о 07:10 до Березнівського райвідділу Управління МНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому дерев’яному будинку на вулиці Л.Українки. На місці виклику побачили, що полум’я вже повністю охопило дах будинку, і вогонь швидко поширюється житловими приміщеннями. Не гаючи часу рятувальники приступили до гасіння, проте за кілька хвилин бійцям МНС повідомили, що у будинку є людина. Вогнеборці одразу увійшли до задимленої та палаючої оселі, де за кілька секунд знайшли непритомне тіло молодої жінки. Потерпілу негайно винесли на свіже повітря та передали працівникам швидкої допомоги. Проте, на жаль, не приходячи до свідомості за кілька годин жінка померла в реанімаційному відділенні районної лікарні. Тим часом рятувальники продовжували приборкувати вогонь.

Сумно, але у зв’язку з тим, що пожежу побачили запізно, а будинок ззовні був вкритий сучасними горючими будівельними матеріалами, врятувати житло також не вдалося. Щоправда, вогнеборці не допустили поширення полум’я на сусідні житлові будинки та господарчі споруди.

Згодом тесть розповів, що бачив, як 29-річна невістка Наталя вибігла на вулицю, проте жінка повернулася назад у задимлене приміщення, очевидно хотіла врятувати хоча б якийсь домашній скарб. Її відчайдух намагалася врятувати сусідка, яка не маючи можливості потрапити в середину через вхідні двері розбивала вікна. На жаль, у неї нічого не вийшло, жінка лише отримала серйозні порізи та потрапила до травматологічного відділення центральної районної лікарні.

26.01.2012



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2012p. 
На головну сторінку