Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №537 від 26.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Гольова феєрія в ДЮСШ № 4

Гольова феєрія в ДЮСШ № 4

Першу перемогу в новому році здобули гравці МФК “Каринал-Рівне”. На власному майданчику підопічні Сергія Піддубного, поступаючись у ході гри двома м’ячами, зуміли завдати поразки луганському “ЛТК” з рахунком 7:4. Відразу двоє наших гравців, Михайло Волянюк та Віталій Танський, записали до свого активу по хет-трику.

МФК “Кардинал-Рівне” - “ЛТК” - 7:4 (2:2)

Рівне: Дєнюжкін (Пітуля, 23) - Паршиков, Піддубний, Маринюк, Бондар - Басич, Танський, Волянюк, Дармовіс -Сондак, Ситник, Прислупський, Когут.

“ЛТК”: Сухомлинов (Савенко, 6 - 23) - Разуванов, Смоловик, Бессалов, Кузь - Рось, Цимбаляк, Шурак - Стрілець, Заворотний

Голи: Танський, 5, 23, 23, Волянюк, 9, 36, 40, Паршиков, 37 - Разуванов, 7, 21, Шурак, 18,Стрілець, 22.

У перших матчах нового року рівнянам довелося зустрітися з грандами українського футзалу, львівською “Енергією” та івано-франківським “Ураганом”. Тож про перемоги в іграх із грошовитими командами думати було зась. А от луганський “ЛТК” у цьому сезоні є доволі прийнятною “жертвою” для “кардиналівців”. У першому колі в Рівному команда Романа Ковальчика була битою з рахунком 4:0. Цього разу глядачі стали свідками над результативного двобою з купою гольових моментів та драматичною розв’язкою, на щастя, не для МФК “Кардинал-Рівне”.

Першими розпочали “клепати” голи підопічні Сергія Піддубного. Автором першого влучного удару на 5-й хвилині став Віталій Танський. Утім за хвилину рахунок був уже нічийним, а ще за дві 2:1 на нашу користь. Доклав зусиль до цього Михайло Волянюк. Підопічні Романа Ковальчика все-таки витиснули максимум у першому таймі, зрівнявши рахунок за дві хвилини до свистка на перерву. На цьому біди господарів не скінчилися: одразу ж після перерви гості повели в рахунку. На 15 секунді другого тайму Разуванов замикає діагональну передачу й застає зненацька Дєнюжкіна - 2:3, а вже за хвилину їм вдається чергова вилазка на ворота Дєнюжкіна. Заворотний поперечною передачею знайшов Cтрільця, який не залишив шансів рівненському голкіперу, поклавши м’яч у верхній кут воріт. Після пропущеного четвертого м’яча Сергій Піддубний вирішив замінити Віталія Дєнюжкіна на Андрія Пітулю й той зумів залишити свої ворота на замку. Натомість партнери, відчуваючи впевненість за свій тил, ще сміливіше заграли в атаці й у рамку луганчан посипалися голи. Спочатку Танський робить другий к професійній кар’єрі хет-трик і зрівнює рахунок, а далі те ж саме робить наш збірник Михайло Волянюк. Ще один гол на рахунку 36-річного ветерана Андрія Паршикова. Фінанльна сирена в підсумку зафіксувала впевнену перемогу господарів з рахунком 7:4.

Роман КОВАЛЬЧИК (головний тренер “ЛТК”):

- Вважаю, моїм хлопцям не вистачило відповідальності, щоб довести гру до логічного завершення й заробити свої очки. Вони сподівалися, що легко виграють у Рівному. Але за рахунку 4:2 на нашу користь примудрилися за 30 секунд пропустити два м’ячі. Я навіть не встиг провести зміну. Два цих голи - це просто нонсенс. А взагалі, якщо говорити про нашу команду, то стільки грубих помилок, як сьогодні було зроблено - цілком вистачило б на п’ять поспіль програних ігор. А це було зроблено в одній грі, тому я дуже незадоволений.

Сергій ПІДДУБНИЙ (головний тренер МФК “Кардинал-Рівне”):

- Гра для вболівальників була веселою, а ось для тренерів не дуже. Тут є над чим подумати, адже по ходу гри вигравала то одна, то інша команда й в решті-решт нам вдалося переломити цю гру. Найголовніше це те, що ми здобули три очки, хоча самою грою я незадоволений. Було багато браку, не кращою була і реалізація, адже ми забили сім голів, а створили моментів на всі 20. Щодо майбутніх кубкових ігор проти “ЛТК”, то все буде залежати від того, як ми зіграємо дома. У нашому залі грати важко будь-якій команді. Найголовніше, зіграти вдало в обороні, адже я впевнений, що моментів ми створимо достатньо, а якщо ще й їх реалізуємо, то все буде добре. Ну а якщо гра не піде, то доведеться вирішувати все в Луганську. Вважаю, сьогодні ми пропустили чотири голи - це забагато. А так “ЛТК” - це команда, яку все-таки можна пройти. Вона мені нагадує “ТВД”: багато рухаються, не дають грати супернику. Правда є в них майстровитий гравець - Рось, який може віддати передачу. Але сьогодні він “зламався” і нам одразу стало легше грати.

26.01.2012Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2012p. 
На головну сторінку