Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 09.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Підсумки

Сівець відзначив лісників

Голова облдержадміністрації Василь Берташ та голова Державного агентства лісових ресурсів України Віктор Сівець взяли участь у підсумковій нараді, що відбулася на базі ДП “Клеванський лісгосп”.

Серед минулорічних досягнень відзначили ефективну боротьбу з лісовими пожежами, яких у 2011 на Рівненщині зафіксовано найменше за останні кілька років. А це ознака якісної роботи державної лісової охорони, МНС і місцевої влади. Другий важливий здобуток лісівників - будівництво лісових доріг. І Рівненщина традиційно залишається флагманом у розвитку інфраструктури за багатьма показниками. Досягти цього, на думку Віктора Сівця, вдалося завдяки працьовитості людей та високим професійним якостям керівників, які очолюють колективи.

Водночас Василь Берташ позитивно оцінює запровадження електронного обліку деревини. За його словами, виправдав себе експеримент з електронними ярликами на новорічних ялинках, відтак поширення цього досвіду допоможе навести лад з роботою незаконних пилорам. Адже електронний облік деревини дозволить повністю відстежувати її походження. Завдання на перспективу - прискорити передачу всіх колишніх колгоспних лісів у підпорядкування Державного агентства лісових ресурсів.

Начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир ГРИЦАЙЧУК зазначив, що, працюючи над удосконаленням виробничо-технологічних процесів, лісівники за власні кошти підприємств побудували 62 кілометри доріг. Найбільше - у Сарненському, Клесівському, Соснівському та Костопільському лісгоспах.

Крім того, у 2011 році вдалося в повному обсязі виконати завдання зі сплати платежів до бюджету. За минулий рік обсяг реалізації продукції зріс на 131,9 відсотка порівняно з 2010 роком. А поліпшення економічних показників підприємств дало можливість збільшити заробітну плату.

09.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2012p. 
На головну сторінку