Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 09.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пильність

Відповідатимуть всі, відзначать – одного

Днями, завдяки дзвінку небайдужого рівнянина, працівники міліції оперативно затримали чотирьох неповнолітніх, які обчищали автотранспорт у Рівному.

6 лютого о першій годині ночі до чергової частини зателефонував 32-річний Роман. Чоловік повідомив, що з його автомобіля “ЗІЛ”, який стоїть біля будинку на вулиці Дубенська, невідомі викрали акумуляторну батарею. На місце події черговий направив слідчо-оперативну групу. Через деякий час Роман знову зателефонував і розповів, що у дворі будинку, де сталась крадіжка, він помітив декількох підозрілих молодих осіб, які тривалий час крутяться поблизу автомобілів, припаркованих на подвір’ї.

На вказану адресу цього разу помчали бійці “Беркута”. Вони затримали чотирьох хлопців: 17-річних Тараса, Романа та Віктора, і 16-річного Павла.

У четвірки правоохоронці вилучили три акумуляторних батареї, автомагнітолу, набір ключів та викруток, а також автомобільне дзеркало. Слідчі також встановили, що підозрювані знімали квартиру на вул.Дубенська за 150 гривень за добу.

Працівникам відділу кримінальної міліції у справах дітей Рівненського МВ ще доведеться з’ясувати роль батьків у формуванні їх особистостей та вихованні, а наразі юнаки вже зізналися у декількох аналогічних крадіжках. Наразі їхня причетність до них перевіряється.

Доведеться відповідати і власниці квартири, яка знаючи, що квартиронаймачі неповнолітні, заради швидкого збагачення здавала останнім квартиру, не замислюючись, на які гроші вони пили та розважалися. Адже не за хитрими підрахунками тільки за квартиру молодики платили щонайменше 4500 гривень у місяць.

- Завдяки телефонному дзвінку, який надійшов від жителя міста Рівне, працівники “Беркуту” оперативно затримали четвірку неповнолітніх, які поставили на конвеєр крадіжки із автомобілів, - коментує начальник УМВС в області Василь ЛАЗУТКО. - Я однозначно на відеоселекторній нараді при керівниках підрозділів та МРВ відзначу Ніколайчука Романа Тарасовича, завдяки громадській позиції якого вдалося розкрити серію крадіжок з автомобілів, від яких потерпали жителі та гості обласного центру. І хотів би через ЗМІ ще раз звернутися, аби люди допомагали міліції і не були осторонь протиправних дій. Вчасно отриманий телефонний дзвінок однозначно врятує чи чиєсь життя, чи майно, - зауважив Василь Лазутко.

09.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2012p. 
На головну сторінку