Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 16.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Перший у Рівному

Перший український прокатний фільм “ТойХтоПройшовКрізьВогонь” демонструватимуть у місті 23 лютого. На презентації стрічки будуть присутніми її автори та актори.

Гладун - не голова

Нового голову фракції обрали депутати Рівнеради від ВО “Батьківщина”. Замість Любомира Гладуна керівником обрали Юрія Запорожця. Має він і нових заступників: Олександра Курсика, Віталія Першогубу та Володимира Грудницького.

Потрібно тридцять

Рівному не вистачає близько тридцяти зупинок, констатують у міському управлінні транспорту. І хоча у планах зупинка біля поліклініки №3 на Макарова та кишеня біля медколеджу, варто розглянути можливість будівництва зупинки на вул.Кн.Володимира біля мостів. Тим більше, що така можливість там є.

Чотири роки без Чайки

12 лютого минуло чотири роки відтоді, як не стало Віктора Чайки. Рівняни тричі довіряли йому керувати містом. І жодного разу про це не шкодували.

Щастя. Що це?

Причини, які роблять наших дітей щасливими, намагалися визначити батьки та вчителі під час загальноміського форуму батьківської громадськості у Рівному. На початку заходу освітяни презентували фільм, в якому своїми мріями щодо абсолютного щастя ділилися дітлахи. А згодом усі присутні почали з’ясовувати, яку роль у цьому почутті відіграє школа і що треба зробити, аби максимально залучити освітній процес у життя дитини. Освітяни до батьків дослухалися і пообіцяли звернути на кожну ідею особливу увагу.

Поховають безкоштовно

Щоправда, лише тих, хто має особливі заслуги перед Батьківщиною. Цьогоріч у Рівному на це витрачатимуть близько 12 тисяч гривень на кожного.

16.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2012p. 
На головну сторінку