Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 16.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Припливли…

Обікрала власна кума

З будинку 28-річної жительки Костополя Тетяни зникли золоті вироби. Міліціонери оглянули будинок, але слідів злому не знайшли. Отже припустили, що крадіжку міг скоїти хтось з рідних або знайомих заявниці. Під підозру потрапила 29-річна подруга-кума Віра.

Віра частенько заходила навідати сім’ю Тетяни, навіть і після вчинення крадіжки з їх будинку. Адже золоті вироби, а саме: обручку, підвіску та ланцюжок з хрестиком “гостя” викрала ще на початку року.

Оскільки жінки досить довгий період часу мали дружні стосунки, Віра знала всі місця, де лежали заощадження та золоті вироби родини. Відтак одного разу Віра скористалась тим, що господиня вийшла на кілька хвилин на вулицю, і вирішила зробити ревізію. Викравши прикраси, жінка згодом допила свою чашку запашної кави та зі спокійною душею пішла додому.

Наступного дня золоті прикраси Віра продала майже за дві тисячі гривень. Гроші крадійка відразу витратила на власні потреби, адже ніде не працює і заробітку ніякого немає.

- Відсутність золотих прикрас Тетяна виявила через місяць з дня їх зникнення, адже одягає коштовності дуже рідко, а цього дня вирішила сходити до церкви, проте ланцюжок із хрестиком зник, саме тому відразу зателефонувала до міліції, - повідомив начальник карного розшуку Костопільського райвідділу міліції Віталій ПРОХОР.

Як з’ясувалося, Віра уже мала проблеми із законом за вчинення крадіжки. За словами старшого слідчого Костопільського РВ Юрія РЕГЕЗИ, тоді суд врахував ті обставини, що жінка проживає сама з малолітньою дитиною і призначив їй покарання у вигляді сплати 850 гривень штрафу. Натомість тепер за крадіжку, вчинену повторно, проти неї порушено кримінальну справу за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, яка передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

16.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2012p. 
На головну сторінку