Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 16.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

ЗаМаринували

ЗаМаринували

Хет-трик Мар’яна Маринюка в першому матчі 1/8 фінала Кубка України з футзалу проти луганського “ЛТК” значно підвищив шанси МФК “Кардинал-Рівне” на вихід до чвертьфіналу змагань. Загальний рахунок гри 4:1 і тепер на земляків чекає матч-відповідь, який пройде 24 березня уже в Луганську.

МФК “Кардинал” - “ЛТК” 4:1 (1:0).

Кубок України, 1/8 фінала (перший матч), 12 лютого, спорткомплекс ДЮСШ №4, 500 глядачів.

Рівне: Дєнюжкін - Маринюк, Піддубний, Паршиков (к), О.Бондарь, Сондак, Когут, Ситник, Басіч, Кручок, Прислупський.

Луганськ: Сухомлинов (к) - Разуванов, Бурдюг, Кузь, Стрілець, Цимбаляк, Шурак, Заворотний, Смоловик, Шпигар.

Голы: Маринюк (20, 22, 23), Сондак (25) - Бурдюг (39).

Попередження: Заворотний (33).

Увесь перший тайм кубкового двобою пройшов у рівній позиційній боротьбі. Моментів на такий динамічний вид спорту, як футзал, було зовсім небагато біля воріт обох команд. Хтозна, можливо в такому ж безгольовому руслі протікала б гра після перерви, якби сонну обстановку в спорткомплексі ДЮСШ №4 наприкінці тайму не порушив Мар’ян Маринюк. Гравець “Кардинал-Рівне” замкнув простріл когось із партнерів по команді, й на перер-

ву суперники пішли за мінімальної переваги господарів.

Після перерви чорний день для підопічних Романа Ковальчика влаштував все той же Мар’ян Маринюк. 29-річний “кардиналівець” за три хвилини другого тайму загнав гостей у глухий кут, забивши спочатку свій другий м’яч, а через декілька секунд і третій. Але навіть цей факт не змусив “телефоністів” щось змінювати у грі. Як і раніше вони займалися тим, що раз по раз марнували моменти біля воріт Віталія Дєнюжкіна. Але, варто сказати, що велика заслуга у збої прицілу гравців “ЛТК” належала саме нашому голкіперу, який неодноразово рятував команду від вірного голу. Саме успішні дії “Дєні” стали запорукою впевненості “кардиналівців” за свої тили. Тож, коли Володимир Сондак, скориставшись помилкою досвідченого Василя Сухомлинова, довів рахунок до непристойного (4:0), у позитивному результаті зустрічі не сумнівався вже ніхто. Можливо, саме це й трошки заспокоїло наших хлопців, які все-таки пропустили один гол від своїх опонентів. Утім, впевнена перемога у три м’ячі дозволяє сподіватися на те, що “Кардинал-Рівне” зможе подолати луганський бар’єр за сумою двох матчів.

Роман Ковальчик (головний тренер “ЛТК”):

- На мою думку, сьогоднішній рахунок цілком відповідає настрою нашої команди на гру. З таким настроєм грати в кубкових матчах не можна - дуже монотонно і без бажання. Якщо говорити про гру, то багато моментів було як в однієї, так і в другої команди. Але на відміну від наших футболістів, ваші хлопці їх реалізовували, тому що були більш зарядженими на гру. Окрім того, зіграла роль і їхня краща індивідуальна майстерність.

Сергій Піддубний (головний тренер МФК “Кардинал-Рівне”):

- Складно грати після великої паузи в чемпіонаті, тому спочатку гра не вдавалася. З таким календарем команда буквально випадає з ігрового ритму, адже ми не можемо собі дозволити поїхати зіграти товариську гру з якоюсь сильною командою. Тому після таких пауз команда стає розбалансованою. Але згодом нам вдалося нав’язати свою гру, реалізувати моменти, хоча без огріхів в обороні теж не обійшлося, і не стільки тактичних, як швидше індивідуальних. Добре, що Дєнюжкін підстрахував і виручив. Стосовно новачків команди, то Гайдук ще не грав на такому високому рівні й він ще не готовий до відповідальних матчів. А ось Кручок уже на підході, вийшов у сьогоднішній грі, і я ним задоволений. Молодий гравець вперше з’явився на майданчику у грі, на найвищому рівні і не розгубився в когорті більш досвідчених гравців, ще й намагався нав’язати боротьбу, загострював ситуацію. Рахунок 4:1 не дозволяє розслаблятися перед грою-відповіддю. Звичайно, за рахунку - 4:0 було б набагато легше, а так буде непросто. Шанси команд - 50 на 50.

Мар’ян Маринюк (гравець МФК “Кардинал-Рівне”):

- Якщо брати до уваги ігри за МФК “Кардинал-Рівне”, то це мій перший хет-трик в історії матчів за команду. А якщо брати до уваги виступи на найвищому рівні загалом, то вдавалося вистрілювати дуплетом, а кілька разів навіть був покер, а ось три голи за матч забив уперше і, звичайно, після виконання третього голу був дуже задоволений. Хотів би також відзначити, що ми сьогодні, за винятком одного епізоду, коли пропустили гол, надійно зіграли в захисті. Окрім того, непоганою була і реалізація, але хотілося, що б ті моменти, які були сьогодні, особливо виходи два в один та віч-на-віч, були б все-таки реалізовані. Попереду гра-відповідь на виїзді, яка не буде для нас легкою прогулянкою, і тому такі моменти потрібно завершувати голом. Але найголовніше, що ми сьогодні перемогли, й з доволі непоганим рахунком. Сподіватимемося, що трьох голів переваги нам все-таки вистачить для загальної перемоги. У разі виходу до чвертьфіналу наступним суперником хотілося б бачити, звичайно, слабшу команду, але все вирішить жереб.

16.02.2012Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2012p. 
На головну сторінку