Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №237 від 27.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Любить - не любить

Який СЕКС найОГИДНІШИЙ?

Група сексологів із Чиказького Університету опитала п’ять тисяч повнолітніх американців обох статей і з’ясувала, що джерелом найбільшого роздратування в сексі є:

• Егоїзм (34%)

Не взагалі, а чоловічий. Дамам дуже не подобається, коли, виплеснувши зі свого організму генетичний матеріал, його володар вважає свій борг перед популяцією виконаним, після чого безсоромно засинає.

• Пошуки міфічної точки G (31%)

»Мій екс-бойфренд просто виводив із себе тим, що годинами обмацував мене зсередини, намагаючись викликати супероргазм. І кожна наша ніч починалася саме з цих пошуків. Через це пропадало всяке бажання займатися з ним сексом. Я терпіла, але однієї чудової ночі мені це набридло…»,- розповіла одна з опитаних.

• Відповідь на дзвоник мобільного телефону (29 %)

Більшість опитаних дам вважають, що таким »діловим» партнерам потрібно просто відрізати усе »господарство» і лишити телефон, який для цих чоловіків стає інструментом задоволення.

• Зайва голосова активність (22%)

Опитані обох статей дружно погодилися, що стогони і схлипи викликають не тільки сміх, але і справжнє роздратування. Особливо виводять із себе різноманітні порно-приказки на кшталт: »О-о-о, йа, йа, даст ист фантастиш!!!».

• Прояв »мачизму» (8%)

Секс у стилі »я сексуальна тварюка» є скоріше ознакою брутальності, ніж пристрасті. Підтверджують поширеність подібного »мачизму» зізнання багатьох опитаних дам про те, що їм не вистачає чоловічої ніжності і пестощів.

• »Брудний» секс (5%)

Брудні лайки у ліжку приваблюють небагатьох, особливо, коли джерелом народної мудрості стає прекрасна половина людства.

Як можна зауважити, у цьому опитуванні більшість претензій висунуті саме до чоловіків. У цьому є раціональне зерно, але з методологічної точки зору це неправильно, тому що, напевно, і в чоловіків є свій »гамбурзький рахунок» до жінок.

27.04.2006



Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2006p. 
На головну сторінку