Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №237 від 27.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гарна новина

Лікарня для міліціонерів

На Великдень Рівненщину з робочою поїздкою відвідав міністр МВС України Юрій Луценко. Приводом для його приїзду стала урочиста подія – відкриття стаціонару лікарні УМВС України в Рівненській області. Сучасний ремонт, затишні двомісні палати з усіма зручностями та сигналізацією для виклику медперсоналу, обладнані сучасною апаратурою кабінети, а, головне, висококваліфікований медперсонал, - все це свідчить, що кошти на ремонт були витрачені не марно.

Введення стаціонару у дію стало можливим завдяки фінансовій допомозі міністерства у розмірі півмільйона гривень, наданої УМВС області на початку нинішнього року цільовим призначенням, за сприяння міністра Юрія Луценка.

- Стаціонар розрахований на 60 ліжок – 40 терапевтичного та 20 неврологічного профілю, - розповідає начальник відділу охорони здоров’я УМВС Ігор Якимчук. – Пацієнти матимуть змогу пройти тут, практично, всі необхідні обстеження, адже в лікарні діють кабінети електрокардіографії, ультразвукового дослідження, ендоскопії та інші.

Окрім медикаментозного лікування, в арсеналі міліцейських лікарів - зал психологічного розвантаження, фізіотерапевтичні кабінети, а також кабінет лікувальної фізкультури, оснащений сучасними тренажерами та іншим обладнанням. До речі, його передав у користування університет “Україна” - за умови, що тут проходитимуть профілактику та лікування студенти-інваліди цього вузу. Розширило свої можливості й водолікувальне відділення.

За повідомленням Центру зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області.

27.04.2006



Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2006p. 
На головну сторінку