Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №542 від 07.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Інформпідтримка

Відкриють діловий центр

Регіональний діловий центр планують відкрити цього року. Загалом, це проект, призначенням якого є допомога підприємцям у веденні підприємницької діяльності та підвищенні ділової активності в Рівненській області.

- Ми говоримо про діловий центр не тільки, як про споруду, а як про діяльність, яка спрямована на покращення ділової активності в Рівному, - розповідає заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій ГУБАНОВ. - Адже для нас є важливим завданням допомогти підприємствам у пошуку інвестицій. Загалом в області є багато структур, які так чи інакше опікуються підприємницькою діяльністю, та нам не вистачає самої масштабності. Тобто, цей діловий центр має збільшити масштаб, географію і формат самої роботи.

Регіональний діловий центр сприятиме не лише діловій активності підприємств, а й допомагатиме підприємцям Рівненщини у залученні інвестицій.

- Сьогодні в області налічується 184 підприємства, які залучили іноземних інвестицій на загальну суму 300 мільйонів доларів, - зазначає начальник обласного управління інноваційно-інвестиційної політики та розвитку підприємництва Олександр ОСОВЕЦЬ. - І коли черговий іноземний інвестор приймає рішення вкладати кошти чи ні, він природно запитує, з ким він співпрацюватиме для вирішення питань, пов’язаних зі створенням нового підприємства. Тому нам і потрібна така структура, яка допомагатиме вирішувати всі проблемні ситуації.

Для того, аби центр виконував свою основну функцію якісно, організатори прийняли рішення провести ряд заходів, під час яких запитати у підприємців, які потреби у них, в яких сферах для них потрібна підтримка чи допомога. І чи взагалі для них потрібен такий центр.

Тому в березні 2012 року планують провести опитування серед підприємців, круглий стіл, дебати. Заключним заходом буде проведення масштабного форуму за участі підприємців, представників влади та молоді.

07.03.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2012p. 
На головну сторінку