Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №237 від 27.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Врізався в авто і відлетів у тролейбус

Ця транспортна пригода відбулася 26 квітня о восьмій годині ранку на вулиці Соборній. 25-річний водій авто “Шкода-Октавія”, не вибравши безпечної швидкості руху та не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на припарковане авто марки “Фіат-Уно”. Після чого, продовжуючи рух, врізався в стоячий тролейбус.

За інформацією прес-служби 1-го МРВ ДАІ ВДАІ УМВС України в Рівненській області, ДТП, на щастя, обійшлося без людських жертв. В аварії “постраждали” автомобілі, сам же водій “Шкоди-Октавії” отримав рвану рану лівого ліктя.

Підпалив себе, щоб помститися дружині

Під вечір у селі Сухівці Рівненського району на подвір’ї одного подружжя розгорілася сімейна драма. Після сварки з дружиною 39-річний чоловік, аби раз і назавжди покінчити із усіма проблемами, здійснив спробу самогубства, обравши для цього досить незвичайний спосіб. Він узяв каністру і облився з неї пальним, а потім підпалив себе. Однак спроба виявилася невдалою – чоловіка вдалося врятувати. З опіками 2-4 ступенів він зараз перебуває в медичному закладі.

Передчасно з цього світу надумала піти і 30-річна жителька міста Костопіль. На щастя, її спроба покінчити з життям також виявилася невдалою. Жінку із різаною раною передпліччя вдалося врятувати місцевим лікарям.

Випавши з третього поверху, залишився живим

Мабуть, у сорочці народився 25-річний мешканець Рівненського району, який днями випав із третього поверху новобудови по вулиці Крейдяній в обласному центрі.

27.04.2006За повідомленнями ЦЗГ УМВС України

в Рівненській області, прес-служби управління з питань надзвичайних ситуацій Рівненської ОДА




Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2006p. 
На головну сторінку