Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Комуналка

Міська рада забрала приміщення

Депутати постійної комісії з економічних питань та комунальної власності погодилися з тим, що окремі установи потрібно звільнити від сплати орендної плати до обласного бюджету.

За інформацією начальника управління культури і туризму ОДА Ярослава Мельника, у випадку звільнення Державного історико-культурного заповідника м.Дубно від цих платежів, обласний бюджет недоотримає 36 тис. грн у рік. Хоча ці кошти також необхідні заповіднику для відновлення та реставрації фондів. Але існують резерви. Як повідомив керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Микола Яцюк, який взяв участь у роботі комісії, Дубенська міськрада незаконно привласнила приміщення, що належать заповіднику, та здає їх в оренду. Наразі, за поданням прокуратури області, ця справа розглядається в судових інстанціях. У випадку повернення приміщень в обласну комунальну власність, бюджет області зможе поповнюватись щороку на 1 млн. грн і заповідник буде більш фінансово забезпечений.

Водночас, депутати підтримали проект рішення, яким встановлюється для Головного управління юстиції у Рівненській області плата за оренду приміщень у будівлі за адресою: смт Рокитне, вул.Партизанська,2 у розмірі одна гривня на рік. Але за умови, що управління юстиції проведе ремонт у зазначеному приміщенні.

29.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку