Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Медновини краю

Пункти прокату

засобів реабілітації. З 15 квітня вони діятимуть у всіх районах і містах обласного значення. Відтак, інвалідний візок, столик, туалетний стілець, палиці, милиці, ходунки та інші засоби реабілітації зможе вибрати та людина, яка їх потребує. Такі новації та індивідуальний підхід допоможуть задовольнити потреби кожного краянина з обмеженими можливостями, адже районні пункти прокату будуть забезпечені саме тими засобами реабілітації, які необхідні його жителям.

Пункти прокату вже діють в управліннях праці та соціального захисту населення Здолбунівської та Млинівської райдержадміністрацій, а також Дубенського, Кузнецовського та Рівненського міськвиконкомів.

Щоденне обслуговування

З квітня в сільських медзакладах людей прийматимуть щоденно. Оскільки в сільських амбулаторіях працює не менше п’яти медсестер, то кожній із них буде зручно відпрацювати в суботу чи неділю, а потому мати відгул у будні. Водночас це вигідно краянам. Крім того, деякі сільські медзаклади дооснастять. Тож кошти держсубвенції цьогоріч першочергово спрямують на розвиток медзакладів первинної ланки. Передусім на сучасні лабораторії, кардіографи, стоматкабінети та інше обладнання можуть розраховувати ті громади, які готові залучати кошти з районних бюджетів на будівництво та реконструкцію приміщень для створення лікарських амбулаторій загальної практики-сімейної медицини.

29.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку