Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №546 від 05.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Тесть перерізав зятеві горлянку

Зі “швидкої” Гощанської ЦРЛ правоохоронцям повідомили про те, що близько опівночі 53-річний житель с.Дорогобуж Микола посварився зі своїм зятем, 34-річним Юрієм, та умисно наніс йому удар уламком скляної пляшки в область шиї. Останній помер відразу.

При з’ясуванні всіх обставин справи, правоохоронці встановили, що молода сім’я (дружина, чоловік та троє діток) проживала разом з батьками. Того дня 53-річний Микола зранку прийшов після нічної зміни додому. Відпочивши до обіду, зробив дві “ходки” до магазину, щоб випити спиртного. Ввечері до нього в кімнату зайшов зять і почав звинувачувати у зловживанні алкоголем та у недбальстві в господарстві. Коли Юрій вийшов з кімнати, тесть не гаючи часу пішов на кухню і взяв порожню скляну пляшку, яку сховав під подушкою. Так він збирався оборонятись від зятя, з яким у нього не складались дружні стосунки через його любов до оковитої.

Коли зять зайшов вдруге до кімнати і між ними сварка продовжилася, тесть схопив раніше заготовлену ним скляну пляшку, і вдарив нею Юрія по голові. Пляшка розбилася і у нього в руках залишилась горловина від неї, якою він наніс удар у шию. Після цього Юрій вибіг з кімнати, а тесть пішов на вулицю викурити цигарку. Коли Микола повернувся в будинок, то побачив лише бездиханне тіло Юрія. Біля нього були вже дружина та дочка. Невдовзі приїхала і “швидка”, лікар якої констатував смерть чоловіка.

05.04.2012



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2012p. 
На головну сторінку