Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №546 від 05.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

ЧИ ПРАВДА, ЩО...

...виконавиця ролі Аллочки у серіалі “Універ” збирається в суд?

Ліля, м.Рівне

- Так. Марія Кожевникова була вкрай незадоволена, побачивши своє фото в одному російському журналі. Обурення актриси викликав не сам журнал, а реклама однієї компанії. “Так, використано, звичайно, не мій знімок, а його намальовану копію. Однак навіть сліпий зрозуміє, що це я!” - Обурюється серіальна блондинка, яка не давала свого дозволу на таку рекламну кампанію.

...загинув уже третій актор із телесеріалу “Глухар”?

Андрій, м.Рівне

- На жаль, так. Актор і художник Сергій Шарошкін загинув у батьківському домі в селі Юшта Шиловського району Рязанської області через необережне поводження зі світло-шумовою гранатою “Зоря”. Як кажуть у слідчому управлінні СК РФ по Рязанській області, увечері у четвер 22 березня в одному з будинків с.Юшта під час вибуху імовірно шумової гранати загинув 41-річний чоловік. “Вибуховою хвилею в будинку вибито скло вікон. Перебувала також в приміщенні мати потерпілого, вона не постраждала”, - йдеться в релізі.

...Джилліан Андерсон - лесбійка? Але я ж читала, що вона має дітей.

Ніка

- Все простіше: зірка т/с “Секретні матеріали” - бісексуалка (бісексуалами називають людей, які мають психосексуальний потяг і до чоловіків, і до жінок). За повідомленням журналу “Телесемь”, Джилліан сама зізналася журналістам у бісексуальності. “Перший сексуальний досвід я отримала з дівчиною, - зізнається “агент Скаллі”. - Коли я навчалася у старших класах, то досить довго зустрічалася з однією дівчиною. Навіть думала, що я на всі сто відсотків лесбійка. Але трохи пізніше зрозуміла, що до чоловіків у мене не менший потяг, аніж до жінок”. Нагадаємо, що в актриси троє дітей: донька від першого чоловіка Клайда Клотца, й двоє синів від другого теперішнього чоловіка, режисера документальних фільмів Джуліана Озора. Джилліан Андерсон також зізналася, що ходила “на сторону” до жінок і в зрілому віці. Як поставився до таких откровень її чоловік, періодика не повідомляє.

05.04.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2012p. 
На головну сторінку