Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №547 від 12.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Посвідчення

Чергова СБУшна підробка

Чергова СБУшна підробка

Працівники відділу ДАІ Рівненського міськвідділу УМВС України в Рівненській області знову затримали іноземця з підробленим посвідченням працівника СБУ. Це вже другий випадок в області, коли саме жителі інших країн, аби уникнути адміністративного покарання, пред’являють працівникам ДАІ підроблене посвідчення СБУ.

6 квітня в Рівному на вулиці Соборна екіпаж працівників ДАІ забезпечував безпеку дорожнього руху. Близько 10 години ранку інспектор ДПС Рівненського МВ УМВС Олександр Каленюк зупинив автомобіль марки “ІНФІНІТІ” за порушення правил дорожнього руху.

Інспектор, відрекомендувавшись, запропонував водію пред’явити відповідні документи для складання протоколу за порушення ПДР. Однак, водій пред’явив правоохоронцю посвідчення працівника СБУ, аби уникнути адміністративної відповідальності.

Працівник ДАІ відразу відзначив, що посвідчення з явними ознаками підробки. На це вказували термін дії посвідчення, граматична помилка, відсутність голограми. Для з’ясування всіх обставин відразу водія з автомобілем було доставлено в міськвідділ.

Пізніше стало відомо, що керував іномаркою 26-річний Павло, який зараз проживає у США, штаті Сокраменто.

Павло стверджує, що посвідчення йому подарував товариш.

Наразі працівники НДЕКЦ дають висновок про факт підробки посвідчення.

12.04.2012



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2012p. 
На головну сторінку