Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №547 від 12.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Влучний круглий

“ОДЕК” помстився “Маяку” у фіналі Суперкубка

“ОДЕК” помстився “Маяку” у фіналі Суперкубка

Оржівський “ОДЕК” став володарем Суперкубка області з футболу. У фіналі, який відбувався на нейтральному полі стадіону “Колос”, що в Костополі підопічні Олега Кучера познущалися над сарненським “Маяком” - 5:0.

Уже в перші 10 хвилин оржівці примусили двічі капітулювати наддосвідченого стража воріт сарненчан Андрія Левчука. Постарався в цьому кращий бомбардир минулого сезону Віктор Газицький, який відзначився на 4-й та 8-й хвилині гри відповідно. “Маяк” після такого удару так і не зміг оговтатися, ще до перерви Віталій Тивонюк та Михайло Трофимчук довели справу до розгрому - 4:0. У другому таймі гольова феєрія, як очікувалося, не відбулася. Сарненчани так і не змогли забити м’яч престижу. Натомість “ОДЕК” на четвертій доданій хвилині ще один раз вразив ворота Андрія Левчука. Автором влучного пострілу став Дмитро Вознюк. У підсумку - більш ніж впевнена перемога “ОДЕКа” з рахунком 5:0.

Анатолій БОРЕЙЧУК (капітан “Маяка”):

- Не зовсім вдало розпочали цю гру. Швидко пропустили два непотрібних м’ячі. Це нас трошки пригнітило й вибило з колії. Після цього так і не змогли прийти до тями. Звідси такий негативний для нас результат.

Євген СКЛЯР (капітан “ОДЕКа”):

- Перемога була надто важливою для нас. Дуже хотіли реабілітуватися за поразку від сарненців у минулорічному Кубку області. Ми надзвичайно раді цій перемозі, адже це результат плідної праці в зимовий період, де ми гарно зіграли й показали справді високий рівень. Звичайно, не очікував такої впевненої перемоги. Думав, що наші суперники більше чинитимуть опір.

12.04.2012Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2012p. 
На головну сторінку