Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №547 від 12.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Чи правда, що у Патріка Даффі та Лінди Грей роман і в серіалі “Даллас”, і в реальному житті? І чи правда, що вони побували в Рівному?

Анна Середа, м.Рівне

- Щодо першого - неправда. Патрік Даффі (Боббі Юїнг у “Далласі”, головний герой американського варіанту ситкому “Крок за кроком”) та Лінда Грей (зірка серіалів “Агентство моделей”, “Район Мелроуз” - грала матір Аманди, а також виконавиця ролі Сью-Еллен) - просто хороші друзі. Щось на зразок роману було у них лише у старій версії “Далласу”, коли п’яна Сью-Еллен чіплялася до Боббі, а він по доброті душевній вислуховував її та допомагав. До речі, Лінда була серед тих, хто погодився повернутися серіал до того моменту, коли Боббі вбили. Все виявилося лише сном Памели (Вікторії Принципал), і Грей знову була змушена грати алкоголічку Сью-Еллен, хоч до “сну Памели” вона вилікувалася і навіть досягла професійного успіху, покращивши свій соціальний статус. Зате Патрік Даффі повернувся у серіал.

Стосовно “Далласу-2012”, то там буде зроблено наголос на молодому поколінні, а також на стосунках героя Патріка Даффі та героїні Бренди Стронг, героїні Лінди Грей та Ларрі Хагмена (Джей-Ара).

Щодо того, що Патрік і Лінда побували в Рівному - це суща правда. Вони приїхали в Україну і, зокрема, в Рівне на запрошення одного з наших бізнесменів. Ведучий рубрики навіть вмудрився сфотографуватись із ними на фоні “Еко-маркету”.

- Будь ласка, надрукуйте фото моєї улюбленої Алехандри Мальдонадо (Ірене в телесеріалі “Моя друга мама”) - за тих часів і як вона виглядає зараз. Дуже шкодую, що у свій час я не купила книгу за однойменним серіалом...

Марія Володимирівна, Зарічненський район

Будь ласка!

12.04.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2012p. 
На головну сторінку