Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №549 від 26.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Ресторани працюватимуть до ранку

Щоправда, лише ті, які 12 травня обслуговуватимуть випускні вечори рівненських шкіл. Таке рішення прийняли члени міськвиконкому на останньому засіданні. Однак подовжена робота у цей день до 6-ї години ранку не стосується тих закладів харчування, які знаходяться у житлових приміщеннях. Випускні, традиційно, будуть безалкогольними.

ЖЕКів не буде

Незабаром якісними комунальними послугами рівнян забезпечуватимуть нові управляючі компанії, замість вже звичних “совкових” житлово-комунальних підприємств.

Процес вже почався, - наголошує міський голова Рівного Володимир ХОМКО. Почати вирішили з трансформації ЖКП “Промислове”. Решту компаній також працюватимуть на базі існуючих ЖЕКів.

Зауважте!

З 1 травня споживачам приватного сектору, у яких відсутній лічильник обліку води, нарахування плати за послуги водопостачання здійснюватиметься за нормами водоспоживання, включаючи об’єми води, використані на полив прибудинкової території та зелених насаджень, а за наявності автомобіля - на його миття.

“Stop-біль”

У Рівному розпочалася соціальна кампанія доступу до знеболення, яку започаткував міжнародний фонд “Відродження”. І хоча на тлі України ситуація у Рівному доволі непогана (43 відсотка усіх хворих, які лікуються вдома, отримали допомогу із знеболення), проблема ця доволі гостра.

І полягає вона у надскладному законодавчому механізмі отримання і використання знеболювальних препаратів, бо вони мають наркотичну дію. І від того, що медики діють згідно з інструкцією, дуже часто страждають люди, для яких кожна хвилина болю рахується за рік.

Відкриття переноситься

Вже з цього тижня мав запрацювати на повну потужність місцевий скейтпарк біля стадіону “Авангард”. Влада Рівного стримала своє слово і незабаром екстримали матимуть місце для тренувань. Відкриття запланували на 25 квітня, однак напередодні погода жодним чином не сприяла цій події. Тож майстри не змогли закінчити зварювальні роботи. Попередньо, відкриття скейтпарку заплановане на перші числа травня.

Кращим ЮІРівцем стала ЗОШ №23

20 квітня у Рівному відбулися змагання серед загонів юних інспекторів руху, які функціонують у загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру.

Перше місце посіла команда ЗОШ №23, друге місце зайняли діти ЗОШ №9, третє - команда ЗОШ №20.

26.04.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2012p. 
На головну сторінку