Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №238 від 04.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кожному своє

Сатаніст балотується в губернатори

і не виключає, що в 2008 році буде президентом...

Неймовірно, проте факт: вперше в історії людства на посаду губернатора штату Мінесота, що в Америці, балотується 40-річний американець Джонатан Шарклі, який запропонував свою кандидатуру від партії Вампірів, Відьом та язичників...

Чоловік не приховує своєї світоглядної позиції: “Так, я сатаніст, - заявляє Шарклі, а моє прізвисько - “Заколювач”(!). Крім того, він не раз говорив, що християнство - це вада людства, а от волелюбство та магія - це прогрес суспільства. Попри свою ненависть до християнства, кандидат у губернатори запевняє, що ніколи не скривдить людину за її віросповідання, бо це її вибір, її волевиявлення. Джонатан впевнений, що своєї сталевою рукою зробить життя американців кращим. Наприклад, обіцяв, що впровадить новий вид покарання для особливо небезпечних злочинців - їх садитимуть на кіл...

Загалом, політичний розмах у сатаніста доволі великий - у 2008 році він планує балотуватися на президентський пост і обіцяє зробити життя американців кращим, ніж будь-коли.

За його біографією, американець сьогодні є сатанинським жрецем, лідером двох ковенів (магічних орденів) і користується великою популярністю серед американців.

Чи не є це початком біблійного пророцтва про відкриту владу антихриста над людством?

Думка

Протиєрей Борис Оплаканець вважає, що йдеться не про антихриста, про якого говориться в Біблії, а одного з його попередників. Попри те, таким людям не можна давати державну владу, бо ні до чого доброго це не приведе, - вважає отець.

04.05.2006Сторінку підготувала Руслана ГОРУК



Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2006p. 
На головну сторінку