Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №550 від 03.05.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вирок

Білоруські Боні та Клайд сядуть в Україні

Нещодавно суд виніс вирок за розбійний напад та грабіж у селі Соломир Зарічненського району. 31-річна громадянка Білорусі Інна отримала три з половиною роки позбавлення волі і відбуватиме їх в українській в’язниці, а її спільник - 23-річний Володимир, проведе за ґратами півтора роки.

Ця кримінальна історія розпочалася ще у травні торік, адже саме тоді Інна та Володимир під жагою пригод незаконно перетнули державний кордон України і завітали до одного із магазинів села Соломир Зарічненського району. Зайшовши до торговельного закладу, іноземці захотіли придбати пива та цигарок. Оскільки гривень у них не було, то запропонували білоруські рублі. Однак, їм пояснили, що гроші потрібно обміняти на українську валюту. Ця відмова дуже обурила молоду жінку, а жага випивки настільки затьмарила здоровий глузд, що жінка дістала з кишені ніж і, погрожуючи ним, почала вимагати гроші та товари. Її спільник у цей час слідкував за дверима, щоб їхньому наміру не завадили місцеві жителі. Наляканій продавчині нічого не залишалося, як погодитися з грабіжниками. Прихопивши гроші, спиртне і продукти харчування Володимир та Інна попрямували у бік лісу для повернення на батьківщину. Однак, втекти їм не вдалося. Отримавши повідомлення про подію, слідчо-оперативна група та співробітники відділу прикордонної служби за гарячими слідами встановили місцезнаходження зловмисників. При затриманні чоловік та жінка намагалися втекти і чинили опір працівникам міліції.

У ході розслідування кримінальної справи правоохоронці райвідділу встановили, що іноземці неодноразово притягувалися до адміністративної та кримінальної відповідальності за аналогічні злочини на батьківщині.

03.05.2012



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2012p. 
На головну сторінку