Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №552 від 17.05.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкритий урок

Енергетики вчать безпеці

Енергетики вчать безпеці

Відкритий урок з електробезпеки відбувся наприкінці навчального року у всіх школах Рівненської області. Його разом з освітянами провели енергетики ПАТ “АЕС Рівнеобленерго”.

Головний спеціаліст обласного управління освіти ОДА Святослав Сидорук разом з інженерами з охорони праці відвідали Великоомелянську школу-гімназію. Освітянин зауважив, що ці уроки проводять щороку. Адже, як показує статистика, найбільше нещасних випадків за участі дітей припадає саме на літні канікули. Найбільше дітей гине на водоймах та у ДТП.

Останні кілька років вдається не допускати смертельних випадків ураження школярів електрострумом. І тому основна мета цих уроків ще раз нагадати і батькам, і дітям важливість дотримання правил електробезпеки.

Енергетики просять батьків, не залишати без нагляду своїх дітей під час літніх канікул. Інженер з охорони праці ПАТ “АЕС Рівнеобленерго” Андрій Подранецький звертається до дітей: “У жодному разі не можна наближатися до обірваних дротів ліній електропередач та трансформаторних підстанцій. Не намагайтеся самостійно відновити електропостачання, роботи з відновлення електропостачання в електромережах повинні виконувати тільки працівники ПАТ “АЕС Рівнеобленерго”. Про виявлені пошкодження терміново повідомте за цілодобовим телефоном Дзвінкового центру 69-42-79”.

17.05.2012



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2012p. 
На головну сторінку