Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №238 від 04.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Що новенького?

Про етичну журналістику і не тільки

Студенти Національного Університету “Острозька академія”, разом із журналістами регіональних засобів масової інформації, взяли участь у майстер-класі з журналістики, який провели для них репортер міжнародного ЗМІ Epoch Times International, медіа-експерт Ян Якєлик і керівник відділу зв’язків з громадськістю представництва Epoch Times International в Києві Ганна Варавва.

Захід було організовано в рамках проекту “ВЕКТОРИ ТРАНСФОРМАЦІЇ РЕГІОНАЛЬНИХ МЕДІЙ”, Інститутом політико-інформаційних досліджень спільно з прес-центром Національного університету “Острозька академія”.

Йшлося, зокрема, про особливості написання журналістами так званих “складних” статей, про те, що являють собою так звані виклики засобам масової інформації в посткомуністичному суспільстві, а, головне, про принципи та правила етичної журналістики - що це означає насправді в сучасному суспільстві. Протягом двох годин в аудиторії панувала жвава творча атмосфера, адже методика, запропонована паном Якєликом, була спрямована на практичне засвоєння основ “нової” журналістики, формування нових етичних принципів під час створення інформаційної продукції (статті, нариси, аналітика тощо). Трансформації у сфері журналістики викликали неабияке зацікавлення в аудиторії.

Довідка. Epoch Times International - приватний засіб масової інформації, головний офіс якого знаходиться у Нью-Йорку, а мережа місцевих репортерів поширена по всьому світу. Видання має всі можливості повідомляти інформацію, що цікавить громадськість всього світу, з першоджерел. Незалежність видання дає можливість передавати інформацію ширшого масштабу і висвітлювати різні думки. Матеріали видання українською мовою можна знайти у мережі Інтернет за адресою

http://www.epochtimes.com.ua

04.05.2006Прес-центр Національного університету “Острозька академія”



Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2006p. 
На головну сторінку