Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №554 від 31.05.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

“Допомогу” ліквідовують

У Рівному більше не функціонуватиме комунальне підприємство “Допомога”. У свій час його створили для продажу готелю “Мир”. Після вдалої фінансової операції, господарська діяльність підприємства є недоцільною.

Будиночки для білок

У Рівному продавали будиночки для білочок, які зробили дітлахи. Дійство проходило у рамках благодійного аукціону. Всього будиночків для продажу було 56, однак продати вдалося лише третю частину. Можливо, це пов’язано з вартістю білчатника - 200-350 гривень. Вартість залежала від того, наскільки нетрадиційним був проект.

Решту будиночків для білок, яка залишилася у наявності, подарували зоопарку та парку ім.Т.Шевченка. Отримані від продажу гроші були спрямовані на розвиток дітей.

Хомко подякував “Регіні”

23 травня відбулася урочиста зустріч міського голови Рівного Володимира Хомка з Рівненською волейбольною командою “Регіна”, яка за підсумками виступів у Чемпіонаті України з волейболу серед жіночих команд І ліги здобула право брати участь у Чемпіонаті України з волейболу серед жіночих команд суперліги у сезоні 2012-2013 рр.

І знову “Золота підкова”

Аби посилити ефект і пришвидшити фінал сумної історії під назвою “Золота підкова”, депутати Рівнеради прийняли звернення до губернатора Василя Берташа, аби включити цей довгобуд у програму “Доступне житло”, якою опікується Кабмін. Хоча він і без того був туди занесений.

“На підставі Постанови КМУ від 25 квітня 2012 року “Про затвердження порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов”, звертаюсь до Вас з питання включення об’єкту “Золота підкова” в проект “Доступне житло - кожному”.

Міський голова

у відпустці

На десять днів “відпросився з роботи” міський голова Рівного Володимир Хомко. До нього приїхали американці.

Рівненський мер Володимир Хомко пішов у відпустку через американців, яким він збирається показати усі принади Рівненщини та України.

Унікальна нагода

10 червня о 16.00 год. у парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка відбудуться змагання малюків віком до одного року “Веселі повзуни”.

Чоловіки нашого міста зможуть позмагатися о 16.30 год. за звання “Найкращий татусь міста Рівне”.

Бажаючих взяти участь у змаганнях запрошуємо зареєструватися в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради до 4 червня 2012 року за адресою: м.Рівне, вул. Соборна,30, каб.18. Телефон для довідок: 22-21-74.

31.05.2012



Рівне-Ракурс №10 від 31.05.2012p. 
На головну сторінку