Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №554 від 01.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Споживач має право

Кабельне телебачення

Нерідко буває так, що вас не задовільняють послуги телекомунікаційного зв’язку. Варіантів проблем може бути безліч, розпочинаючи від якості кабельного телебачення і закінчуючи оплатою послуги.

Та що ж найчастіше не влаштовує споживачів?

За період 2012 року на адресу Держспоживінспекції надійшло 5 письмових звернень від споживачів. Основні питання, з якими звертаються мешканці:

• неякісні телетрансляції телепередач (мерехтіння, іноді взагалі відсутність зображення);

• систематичне підвищення тарифів на послуги відповідно різних пакетів;

• у квитанціях, що отримують від виконавця послуг зазначається: абонентська плата за користування послугою кабельного телебачення вноситься за умови передоплати за наступний місяць до 20 числа поточного місяця. У разі несплати послуг до 20 числа поточного місяця можливе відключення без попередження. Таким чином, споживачі фактично здійснюють оплату за послуги наперед, хоча телекомунікаційних послуг, ще не отримали;

• споживачам практично не можливо додзвонитися за номерами телефонів, що зазначаються в рахунках на оплату послуг для отримання консультацій, чи з’ясування інших обставин щодо якості послуг, оплати, тощо. У зв’язку із вищевикладеним споживачі телефонують на адресу управління;

• споживачі не задоволені тим, що відсутні альтернативні варіанти у виборі виконавця послуг кабельного телебачення. ТОВ Телерадіокомпанія “Рівне ТВМ” є монополістом на ринку телекомунікаційних послуг в нашому регіоні.

За наявності укладеного Договору щодо надання телекомунікаційних послуг, що визначає взаємні права та обов’язки споживача та виконавця послуг, по захист своїх прав можна звернутися на адресу інспекції з питань захисту прав споживачів за адресою м. Рівне, вул. С. Петлюри, 5.

01.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2012p. 
На головну сторінку