Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №238 від 04.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Незайві поради

Приворотне зілля,

Приворотне зілля,

або Як звабити коханого

Попередня публікація на цю тему (“РР” №49, від 8 грудня 2005 року) викликала неоднозначну реакцію серед читачів газети і, що цікаво, серед медичних працівників. Останні всерйоз обурювалися, мовляв, як можна друкувати в газеті такі нісенітниці. Бо й справді, для сучасної людини, яка викохана на аптечних медикаментах, таке ось твердження звучить просто дико:

“Щоб зварити приворотне зілля, візьміть в’язку здохлих мишей, трохи фіолетової плісняви...”

Насправді, людям здавна відомі рослинні та тваринні речовини, які дійсно спроможні створити, підвищити та посилити сексуальний потяг. Наприклад, помірна кількість алкоголю підвищує лібідо (за рахунок зняття гальмування – тобто соціальних заборон).

Такого ж чарівного ефекту можна, як стверджує народ, досягти і за допомогою багатьох інших препаратів. Афродизіаками (засобами, що підвищують статевий потяг) здавна вважаються мед, петрушка, селера, горіхи та навіть часник. Але сьогодні – про особливий народний рецепт, який використовували ще наші бабусі для приваблення наших дідусів і забезпечення нашого ж народження.

Це робилося приблизно так.

Для початку потрібно запросити до свого дому судженого і посадити його вечеряти. І коли коханий погляне у вікно, щоб помилуватися вашою сусідкою-конкуренткою, потрібно, вибравши момент, налийте йому склянку такий “напій кохання”:

До трьох склянок води додати по 1 чайній ложці сухого листя малини, квітів календули та листя шипшини. Цю суміш потрібно закип’ятити і 30 хвилин настоювати. Процідіть відвар, додайте до нього 2 столові ложки коньяку і підлийте ще теплим милому.

Або інший варіант.

Одну склянку сухого червоного вина змішайте с подрібненою гілочкою ялівцю і нагрійте до 70-80 градусів за Цельсієм, після чого настоюйте на водяній бані 10-15 хвилин, щоб ароматичні речовини перейшли у вино. Отриманий розчин процідіть і змішайте з ромом чи коньяком (десь півсклянки), додавши цукор. Потім ще раз розмішайте, нагрійте і розлийте у келихи. Цей відвар потрібно пити гарячим.

04.05.2006Підготувала Марина Стеф’юк



Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2006p. 
На головну сторінку