Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №555 від 07.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Споживач має право

Готелі під контролем

Масові перевірки напередодні “Євро-2012” проводять організації контролю. Аби наші громадяни та іноземні гості відчували себе комфортно, Інспекція з прав захисту споживачів розпочала перевірку готельних комплексів.

Наразі проводиться перевірка готелів, які розміщені поблизу траси. Тобто готельні комплекси, в яких можуть зупинитися туристи, що приїдуть у нашу країну на матчі.

- Ми перевірили близько десяти готелів, - розповідає провідний спеціаліст Інспекції з питань захисту прав споживачів у Рівненській області Ірина УДОВИЧЕНКО. - Слід зазначити, що при кожному готелі розміщений ресторан. А це засвідчує, що кожен із закладів відповідає тому статусу, який йому наданий. Адже готельні заклади мають відповідати кількості зірок. Під час перевірки всі готелі мали сертифікати. Власники закладів подбали, щоб іноземні гості відчували себе комфортно. Зокрема, англійською мовою перекладені назви страв у меню, прейскуранти з цінами. Також іноземні мови вивчає і персонал.

Також Ірина Удовиченко радить споживачам, передусім, звернути увагу на такі речі:

- чи відповідають умови проживання рівню готелю;

- чи є парковка і чи охороняється вона;

- ставлення персоналу;

- оформлення документів.

У разі невирішення питання по суті - споживачам необхідно звернутися до нас за адресою: м.Рівне, вул. Симона Петлюри,5. Усі питання розглянуть згідно з чинним законодавством.

07.06.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2012p. 
На головну сторінку